Da li ćete tući svoju decu?

1. ДУЧЕ ПИЈЕ МЛЕКО! И ФИН ЈЕ ДЕЏКО

2. Kako bih sad tukao vas koji biste tukli decu!

Elem, ne bih ga bio do npr. 18 rođendana (u slučaju da bude sin) i onda, u slučaju da napravi neko sranje, bi mu rekao da dođe na ferku, onako čisto, bez emocija.

3. Ako ga ne prebiješ nijednom do 18. godine, prebiće on tebe.

4. Tuci cu ih svaki dan.
    Ako ne znam zasto, znace oni.

Salim se. Mora neka dandara da se lupi kad se zasluzi. to je proces odrastanja.

5. Ne znam da li ću ih tući, moram da sačekam i vidim ako noćas naprave neko sranje ili eventualno ujutru ako me iznerviraju onako naštinu.

6. Пази, ја ћу њему да фино објасним шта не треба и зашто не треба да нешто ради. Ту завршава сва педагогија. Је ли направио срање, шамар из форхенда. Ако направи опет, форхенд и бекенд. А ако после тога опет исто уради, онда је луд, нема му помоћи. Каква болан педагогија, то су измислили јебени западни педерчићи да би узимали народу паре. Погледај васпитање од прије 50 година, а погледај га сад и упореди количину насиља и генерално понашање. Батина је из раја изашла, па ти гледај.

7. Proviron, imaš PVT B)

8. Ne bih ni ženu ni decu tukao, ja sam čovek pacifista!

9. Tući ću ih. Al tući ću ih na vreme, kad su mali, da se nauče da slušaju, kako ne bih morao da ih mlatim kasnije.

10. Жена је друга ствар, на жену никад руку не дизати, било своју, било неку другу.

11. дете бре уме да буде безобразно ка џукела!
    Е а фора је шта га тим лошим особинама све бабе и деде уче. Деда га научи да пије, а ова да лаже

12. Жена је друга ствар, на жену никад руку не дизати, било своју, било неку другу

Može nogom brate, kick-box i to? Axaxaxaxaxa
    Salim se. potpisujem ovo šo reče ninka.

13. Verujem da će svi omekšati kada im dete zaplače kad se skine sa mamine sise! Kakvi ste nasilnici!

14. Naravno, kakvo glupo pitanje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.