Како је настало све што је око нас

1. Vanzemaljci su prosuli seme iz velike visine...

2. Kinezi su krivi za sve!!! oni su izmislili svet,barut,svilu,kameni ugalj,papir.zemni gas,vatromet,korejske nindze i japanksku katanu,brijac,Marka Pola tj pola marka i jos mnogo toga.
    nov red
    kraj diskusije

3. Маму им кинеску њихову. :)

Капирам да су Амери на сличан начин размишљали кад су гађали амбасаду.

4. Mi smo propali eksperiment vrste koja je 'iljdadama svetlosnih godina daleko.

5. Mentalni, moja teorija sa pločicama je logičnija.

6. Ај мало невезано за тему, а опет с неке стране и везано:
    Да ли можете да замислите да је свемир, условно речено, бесконачан?

п.с. нисам пратила целу тему, а и не знам да ли се можда на некој другој теми прича о томе...

7. Ne mogu to da zamislim, nema teorije...

8. Pa, mora da bude. Ako nije, ono što je iza jeste. Ili ono što je iza.

9. ja sam upravo zamislio

10. Ја то покушавам да замислим од предшколског али не иде хахахахах вероватно као физичко за дебелог....

11. Prostor mora da bude beskonačan, jer ako ima granicu mora da postoji i nešto sa druge strane te granice. Doduše, Cepač Atoma možda ima neki stručniji odgovor na ovo.

12. Како је настало све што је око нас

Bora kaže:
    "Oko mene sve su ponavljači đaci..."
    Kako su nastali?
    1% talenat i 99% rad!

13. Padam u bedak kad o tome razmišljam. Mislim da je imenica "beskonačno" potpuno apsurdna, jer ništa nije beskonačno, i mislim da ju je izmislio neki ludak čije je ludilo beskonačno...

14. Да натнат, слажем се, и мене ухвати бедак...

15. А што је то бесконачно уопште битно, кад је путовање свемиром немогуће, човек тешко да ће икад изаћи ван Сунчевог система, а камоли даље.

16. Padam u bedak kad o tome razmišljam. Mislim da je imenica "beskonačno" potpuno apsurdna, jer ništa nije beskonačno, i mislim da ju je izmislio neki ludak čije je ludilo beskonačno...

Treba puno budala da postoji, da bi se izraz pojavio u toliko jezika.

17. А што је то бесконачно уопште битно, кад је путовање свемиром немогуће, човек тешко да ће икад изаћи ван Сунчевог система, а камоли даље.

Ako trenutno nema rešenja za to, ne znači da je nemoguće. I u vreme Njutna je bilo nemoguće leteti.

18. Mislim da se 'beskonačno' koristi umesto 'ne možemo da ga izmerimo'. Kao što stvarno ne možemo.
    p.s. Beskonačan tuki. Trololoooo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.