Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.
Kako se nisu prodali komunistima? A Bandiera Rosa i Bella Ciao? Nemam nista protiv njih cak su mi poprilicno dobri ali su bili komunjare.
Nema najboljeg naseg benda po meni. Imamo stvarno dobre muzicare i bendove. Logopedi ako se bas mora nesto izdvojiti jer su uradili nesto novo.
Unikatni u pizdu materinu. A nemaju nijednu svoju pesmu, sve obrade irskih bendova.
Najpoznatije stvari su im možda obrade, ali imaju mnogo svojih kvalitetnih - Drinking song, The Celts strike again, Sindidun, Leads me on, Far away, Bean na shi, Green roses...
A to što su obradili je često mnogo bolje od originala (samo Rocky road to Dublin i Star if the county Down, pa je dovoljno).
Znam šta hoćeš da kažeš, ali mora nekako da se počne, jebi ga.
Da ne bude da džabe postujem, već pomenuti Smak, EKV, Čorba, Šarlo...
Тако је Л0Ле! Мени је језик одредница. Уосталом, све је то српски.
ХП ми један од омиљених бендова. Мени најдража свирка је била управо њихова.
Trebalo bi ih na Pivo Fest dovesti :D
Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.
Kako se nisu prodali komunistima? A Bandiera Rosa i Bella Ciao? Nemam nista protiv njih cak su mi poprilicno dobri ali su bili komunjare.
Nema najboljeg naseg benda po meni. Imamo stvarno dobre muzicare i bendove. Logopedi ako se bas mora nesto izdvojiti jer su uradili nesto novo.
Фолдере, ал си ти лупио.
Jes da nema veze s time ko je naljboji ali cu da kazem:
MORTAL KOMBAT IZBACIO ALBUM!!!
Ekv, Katarina II
Očigledno nisi posvetio dovoljno vremena muzičkoj lektiri kad možeš tako nešto da napišeš.
Ortodoksi su unikatni i dobri !
Unikatni u pizdu materinu. A nemaju nijednu svoju pesmu, sve obrade irskih bendova.
СМАК
Партибрејкерси
ЕКВ
Jebes ga , al nista slicno nemamo u Srbiji
Јеботе, Блок Аут сам заборавио. Дефинитивно иде на листу најбољих бендова.
У,је... Блок Аут!
Tako bi bio originalan i Irac kad bi krao od Miroslava Ilića
Blok Aut, sigurno, i ja sam ih slučajno zaboravio. Samo što su im dve trećine pesama sranje, a trećina genijalne.
Najpoznatije stvari su im možda obrade, ali imaju mnogo svojih kvalitetnih - Drinking song, The Celts strike again, Sindidun, Leads me on, Far away, Bean na shi, Green roses...
A to što su obradili je često mnogo bolje od originala (samo Rocky road to Dublin i Star if the county Down, pa je dovoljno).
Znam šta hoćeš da kažeš, ali mora nekako da se počne, jebi ga.
Da ne bude da džabe postujem, već pomenuti Smak, EKV, Čorba, Šarlo...
Мени је Ју Група далеко готивнији бенд од Смака. Дефинитивно имају маторци чиме да изађу Точку на мегдан.
ДО-МА-ЋИ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PFtNXGTxOXw
http://www.youtube.com/watch?v=NQERsUH4Njs
Space Eater
Ketlsi, Hetera & Nadimac