Ко последњи, нек' искључи CAPS LOCK (92)

1. Колико имате дефиниција?Ко има мало можда му и оценим дефиниције.....
    Знам да за мене нико нема довољно стрпљења и истрајности.......

2. Vidi ti ove brezobraznike! Lakiju i Kikiju i Dzankiju i Tukiju verujete kad kazu da jebu non-stop, a ja kad jednom kazem, odma ispada da serem, a? Sram vas bilo, ovde se koriste dvostruki arsini!

3. inače laki još samo 1100 da ti ocenim i do jaja, šalim se dosta sam ti ja definicija ocenio :)

4. Ja 250 i neku. Sića, šta da kažem.

5. Знам да за мене нико нема довољно стрпљења и истрајности.......

U pravu si brate, skoro sam ti bio na profilu, kad te ono surovi banov'o i pročito 30 - 40 komada i odust'o :)

6. ej bre mene si izostavio, mada za mene drugi kažu da jebem, a ja kažem da arčim. :)

7. Otaku, ja ti verujem ako ti nešto znači... :))

8. Могу ја питати нешто?

9. Slavko, ako je to 'ono' pitanje, samo izvoli ;)

10. Al' kratko i bez smaranja, vidiš da smo u poslu.

11. КХммм...а како се ово игра? :)

12. Eto! Hvala Nezaboravime :)!

13. Kakvo igranje, ovo je čet jebote!!!

14. ILI sam se ja zajeb'o?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.