Ко последњи, нек' искључи CAPS LOCK (92)

1. Колико имате дефиниција?Ко има мало можда му и оценим дефиниције.....
    Знам да за мене нико нема довољно стрпљења и истрајности.......

2. Vidi ti ove brezobraznike! Lakiju i Kikiju i Dzankiju i Tukiju verujete kad kazu da jebu non-stop, a ja kad jednom kazem, odma ispada da serem, a? Sram vas bilo, ovde se koriste dvostruki arsini!

3. inače laki još samo 1100 da ti ocenim i do jaja, šalim se dosta sam ti ja definicija ocenio :)

4. Ja 250 i neku. Sića, šta da kažem.

5. Знам да за мене нико нема довољно стрпљења и истрајности.......

U pravu si brate, skoro sam ti bio na profilu, kad te ono surovi banov'o i pročito 30 - 40 komada i odust'o :)

6. ej bre mene si izostavio, mada za mene drugi kažu da jebem, a ja kažem da arčim. :)

7. Otaku, ja ti verujem ako ti nešto znači... :))

8. Могу ја питати нешто?

9. Slavko, ako je to 'ono' pitanje, samo izvoli ;)

10. Al' kratko i bez smaranja, vidiš da smo u poslu.

11. КХммм...а како се ово игра? :)

12. Eto! Hvala Nezaboravime :)!

13. Kakvo igranje, ovo je čet jebote!!!

14. ILI sam se ja zajeb'o?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.