Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. REME DA SI BOŽEN PIO U AUTOBUSU BI BIO!!!!1
    Je l' ona mrtva ono beše?

2. Preljepi je doša samo da se upiše na temu

Poyy

3. Е јесте. :(

:(

Tačno sam imala tu boju i kose i očiju kad sam bila mala, malo bakarnija kosa. I sad su mi oči ostale smor boje, a i kosa otišla u neku svetlosmeđu. Tuga.

4. Tačno sam imala tu boju i kose i očiju kad sam bila mala,

ja sam kao mali bio plav......

5. i posle postaneš smeđ, kakav smor. :(

6. i posle postaneš smeđ, kakav smor. :(

Hahaha ne mora to da bude loše.... treba imati lepo mišljenje o sebi, a i o drugima i to uvek :)

7. Ја нисам био плав, ја сам био бијел булвално.

8. albino? il si samo mator?

9. Imam i ja par sedih loooool :) :( I'm confused......

10. daj bre dete, ti imaš sedih, ajde molim te :P

Dete?

DETE?

11. ček, pa jesi ti onaj 2000-to? A, ne, to je Kašan Paša. My mistake.

12. ček, pa jesi ti onaj 2000-to? A, ne, to je Kašan Paša. My mistake.

hehe nisam stariji sam ja par godina od toga.....

13. Tužni Lijam
    albino? il si samo mator?

Па нисам био матор кад сам био мали. А ни албино био, него баш превише свијетла коса, скоро па албино. Сад сам тамно смеђ и још увијек се рачунам у категорију младих :)
    И лијеп сам и згодан да додам

14. http://youtu.be/LB9u3yPygW0
    i stas i glas a i ova mi je omiljena pjesma

15. Па нисам био матор кад сам био мали. А ни албино био, него баш превише свијетла коса, скоро па албино. Сад сам тамно смеђ

I tebe usrala priroda. Ništa lepše od bakarne boje kose. bakalar ftw a koža ostala ista, mada, bar ne izgorim TOLIKO brzo, i nakon onih izoretina četvrtog stepena u trećem osnovne, nisam imala više nikad ni plik od sunca, fak jea!

Nije mi jasno, kao tvrde da su Irci najružnija nacija, a odatle sve neki, ako ništa drugo presimpatični glumci dolaze.
    http://images6.fanpop.com/image/photos/32700000/Captain-Hook-ouat-villains-32797894-2000-1333.jpg

16. Pa sasvim je normalno da se boja kose pa čak i očiju menja s vremenom.

Evo ja sam, kako mi je rečeno rođen sa potpuno crnom kosom i tamno ljubičastim očima (boja koju sam saznao da ima preko 70% ljudi koji će kasnije imati tamne oči). Kad mi je ona prva kosa opala, porasla mi je plava kosa, koja je s godinama potamnjivala, i sada je za nijansu svetlija od prvobitne, a oči su mi...pa najtamnije u čitavoj ŠIROJ familiji.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.