Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. Busido sta da ti kazem idi juri debele babadevojke onda

    Nisam rekao da ih ne bi jebao, nidi da su loše pičke. Poenta je da je ideal lepote ne ono što bi prskao po faci i skrnavio, već ono što bi odveo gajbi, postavio na dvosed, seo prekoputa i divio se.

  2. ma povucete nas za kurac mene i jessicu Hastian malo, znate! ono sto je uradila u svojo karijeri malo ko moze!

  3. Poenta je da je ideal lepote ne ono što bi prskao po faci i skrnavio, već ono što bi odveo gajbi, postavio na dvosed, seo prekoputa i divio se.

    +1000000

  4. <--------------

    Poenta je da je ideal lepote ne ono što bi prskao po faci i skrnavio, već ono što bi odveo gajbi, postavio na dvosed, seo prekoputa i divio se.

  5. Brate flipse, sad gledam njene slike, nije ona loša koliko ti nemaš ukusa - ima barem deset slika na kojima je lepše ispala.

    A ove olanikove nisu loše. čak štaviše super su, samo mi ide na kurac bong... nema pičoke odande koja se ne slika sa bongom, kao ispašće kulja.

  6. a brate bio sam u zurbi nisam stigao da odaberem onu najbolju..

    edit evo jedne jos

    http://www.ekskluziva.ba/galerija/18000/thumb460_18000_v95746.jpg

  7. Okej busido nije problem u pravu si. Ali fora je sto se busamo kako su srpkinje najlepse na svetu, a samo postavljamo slike devojka koje nisu srpkinje. Onda kad stavim sliku neke srpkinje bude cika i vika gde sam tu nasao. E pa drugari ako su srpkinje zaista najlepse i predstavljaju ideal lepote molim slike tih devojaka koje ce zaseniti tom srpskom lepotom ostale postavljane slike.

  8. Okej busido nije problem u pravu si. Ali fora je sto se busamo kako su srpkinje najlepse na svetu, a samo postavljamo slike devojka koje nisu srpkinje. Onda kad stavim sliku neke srpkinje bude cika i vika gde sam tu nasao. E pa drugari ako su srpkinje zaista najlepse i predstavljaju ideal lepote molim slike tih devojaka koje ce zaseniti tom srpskom lepotom ostale postavljane slike.

    Srpkinje su prosek.

  9. Ne srpkinje su stvarno kvalitet. Ali ove mejnstrimerke naše su lošije od mejnstrimerka stranih, jer imamo manju ponudu. Jednostavno je. Prosečna srpkinja je bolja od prosečne štatijaznam, ali holivuCka štatijaznam je ipak bolja, jer je izabrana međ milion.
    Kad smo kod naših ideala, još ne znam da je neka prejebala Anicu Dobru u Crnom Bombarderu

  10. Okej busido nije problem u pravu si. Ali fora je sto se busamo kako su srpkinje najlepse na svetu, a samo postavljamo slike devojka koje nisu srpkinje. Onda kad stavim sliku neke srpkinje bude cika i vika gde sam tu nasao. E pa drugari ako su srpkinje zaista najlepse i predstavljaju ideal lepote molim slike tih devojaka koje ce zaseniti tom srpskom lepotom ostale postavljane slike.

    Pa da si turio Španovićku ja bih to recimo ispoštovao, a ove 'tela bi starlete, sa naduvanim usnama i sisurdama, sa ''mene ne može svako da ima, 'al ga sočno blajvam za dva koktela i krug u mercedesu lokalnoj glavudži'', ne volem.
    Mada je tvoj izbor, i tvoje pravo.
    EDIT: Doduše dobra ti je ona u teretani. :)

  11. OK,izgleda da sam loše protumačen.Kad sam napisao da su srpkinje prosek, nisam mislio uopšteno,već kao činjenicu da danas ovde ipak "dominiraju" nafurane i veštačke cure.

  12. Pa dobro busido, mister no. Ja sam se samo u trenutku setio te dve nista vise. Ali hajde da vidim te sprkinje koje po vama (kako i glasi tema) predstavljaju ideal lepote.

  13. Srpkinje su konjuše. Naročito sa sela. Znam po mojim rođakama. Sve su po 175-185, jedu leba masti i prasetine neumereno i rumene se u licu.
    Jes' da sam metar i šumska bobica, ali količina visokih a glomaznih srpkinja sa velikim kostima je ogromna, samo su u trendu male napucane. E sad, većini je ovde svejedno tako da vas boli tuki, al meni nije.

    Drago mi je što ne insistirate na japankama i kineskinjama. Iz pouzdanih izvora sam čuo da su japanke genetski krivonoge al to se retko zapaža; svi znaju da su daskare, premršave, kineskinje imaju pljosnatu, ružnu facu... Retko koja može da se nazove idealom lepote bez šminke.

    Svaka čast što se seti Anice Dobre, to lice je ideal lepote. Skapirao sam da mi je Kennedy Leigh ideal jer je bleda kopija Anice Dobre, tačnije Najbolje.

  14. Ma te kineskinje i japanke su mi vazda bile odvratne, ne znam kako neko moze da se lozi na njih a nije azijat...

  15. Dobro, nije bas da ne bi moglo i od domaceg da se probere
    http://www.gloria.rs/sites/default/files/gl-kolacaric-444.jpg

    http://i.imgur.com/HhRbHfQ.jpg

    I ona plavusa glumica iz NS, ne mogu da se setim imena. Prezime joj je na -ov.

  16. Biljana Vranješ, prelepo izgleda žena. Doduše nešto i nema nekih njenih dobrih slika po netu.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//12/26n/spek-biljana.jpg

    Kilibarda, ženska i po, možda i dve.
    http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2013/01/marija-kilibarda-IMG_2551.jpg

"Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju."

Kurir | 20. Februar 2011.