slavko, jel moš ti da budeš malo pristoniji! a vi ostali, znala sam da će na kraju sve da sse u orgije pretvori, kako vas nije sramota, ovo čitaju i devojke registrovanih članova (koje su pritom idealne lepotice!) c,c,c,c sodoma i gomora!
Lemajo, bre, gde si zeno? Pa mi bas tebe cekamo da nam upadnes u ove orgULJe u najavi!
Ja reko i neku sliku tvoju da turim, ali necu da ljubomorisem ove poznate zemske. :)))
Stanija mi je drugarica. Sinoć je bila u Teatru sa mnom i Mrmunom. Jako je dobra devojka i uživo izgleda još bolje. Tako da je Mrkiju sinoć "kašika u med" upala :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
KATIJA I MRMUN UKUPNO 10+
posle njim mi uvek treba pauza od 5 minuta!
PANDAN
Evo vam pa balavite :)
http://www.facebook.com/pages/Stanija-Dobrojevic/340655665147
Шалабајзер, ко је цава?
slavko, jel moš ti da budeš malo pristoniji! a vi ostali, znala sam da će na kraju sve da sse u orgije pretvori, kako vas nije sramota, ovo čitaju i devojke registrovanih članova (koje su pritom idealne lepotice!) c,c,c,c sodoma i gomora!
p.s. šalabajzer, stvarno, ko je pičoka?!
Jel se setio neko turiti Smarka u ovu temu. Ima da se razočara kad je vidi klot.
Царо, овога би јебо само тако пред Џимијем да му вода пође на уста и не бих му дао да му приђе!
TETRALOL
Neandertalska lepota
http://www.ritamnereda.com/html/wp-content/gallery/exit-festival-2008/exit08-13.jpg
Ko li je sve nju pregazio... Bezi, smuci mi se...
Ма, капирам ја да си ти материјал за ЦКМ, али знам да се ниси сликао. :)
Stanija Dobrojević, model, iz NS - a je mislim.
dok sam ja otkucala.... ima bre seljačku facu...
Lemajo, bre, gde si zeno? Pa mi bas tebe cekamo da nam upadnes u ove orgULJe u najavi!
Ja reko i neku sliku tvoju da turim, ali necu da ljubomorisem ove poznate zemske. :)))
Царо, овога би јебо само тако пред Џимијем да му вода пође на уста и не бих му дао да му приђе!
Siso, znaš kad ću da te zovem da pijemo. PU! :)
Ја потврђујем. :)
ja miswim da sam ja idejal lepote a moj dechko je mushki idejal! mwah maco!!!!!
e bre enerdžis! ja stavila dve fotke (str 12) i ne smem vise, dobila sam strogo direktivu da se ne izjašnjavam!
I men' se svidja ideja. :) Idejalna je. :)))
Stanija mi je drugarica. Sinoć je bila u Teatru sa mnom i Mrmunom. Jako je dobra devojka i uživo izgleda još bolje. Tako da je Mrkiju sinoć "kašika u med" upala :)
Сада знам да оћеш, и знам ако одбијем да ме нећеш више погледати. Е ево јавно извињење, али нисам био у фазону, али ич.
Ја потврђујем. :)
Ja sam cula da je iz rume :)
de se lepo smeje, trepće okicama, sleže ramenima, odmahuje ručicama, duva u prstice kada joj je hladno, d igra šaha i da je cura fina