Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Pseto, zakonski je dozvoljeno, veoma mali broj roditelja ce cekati godinu dana ako bas dete nije spremno, ja ne znam nikog

2. Ali nije pravilo.

3. Pseto, tacnije sa 6 krecu rodjena od septembra do februara, moja cerka je januar ide sa prehodnom godinom

Nema to veze sa kompleksima, nego zakonom jbt

bombas
    Pseto, zakonski je dozvoljeno, veoma mali broj roditelja ce cekati godinu dana ako bas dete nije spremno, ja ne znam nikog

Od toga da tvrdiš da to mora tako, da je to pravilo, kada si ukapirao da si ispao glup si rekao da je zakonski dozvoljeno. Što i ja tvrdim od starta.

4. Znam jednog debila krenuo sa 7 u školu (kod vas bi krenuo sa 8 ) jer se rodio u oktobru. Majka debilna ga pustila da se igra još godinu dana kući.

5. Zakon je takav da moze, nigde ne rekoh da mora. U praksi je onako kako ja kazem

6. sa 6 krecu rodjena od septembra do februara

Nema to veze sa kompleksima, nego zakonom jbt

7. Roditelji su dužni da upišu svoju decu u osnovnu školu ukoliko ona imaju najmanje šest i po i najviše sedam i po godina, na početku školske godine.

Evo i dosta vise

8. Dobro ajde i ti i bombas ste ispali glupi hahahaha

9. Dobro ajde i ti i bombas ste ispali glupi hahahaha

Al' celo šitpostovanje je pokrenula Bombaševa glupost s kojom si se ti složio (80%), dakle, imam loše vesti. Svi su ovde ispali degeni.

10. Pseto reci da sam gluplji od njega pa nek legne covek

11. Ne mora da kaže, ja to znam Bonbon. :-*

12. Jesam reme idi spavaj

13. Al' celo šitpostovanje je pokrenula Bombaševa glupost s kojom si se ti složio (80%), dakle, imam loše vesti. Svi su ovde ispali degeni.

Mi smo samo obrnuli ti si tvrdio nesto sasvim drugo nemoj sad i dalje da seres.

14. Само реци да сам глупљи који ти је курац?

15. Ja i dalje zelim da zivim u uverenju da Nidza samo lose i neukusno troluje

16. ahha reme,pa linkovao je nikola80kgove postere

17. Hahaha nisam video hahahahah izvini sirkane jbg

18. Moram da se povučem sa teme, treba da telefoniram.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.