Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. Pa malo samo te zube da sredi...

  2. Bivša riba, čini mi se, Šerloče...

  3. Ova žena je takvo savršenstvo za mene...
    http://images6.fanpop.com/image/photos/32600000/Darkreya-kate-beckinsale-32604280-1600-1200.jpg
    http://cdn.1920x1200.net/posts/wp-content/uploads/2012/10/kate_beckinsale_1920_1200_oct192012.jpg
    Znači ovo mi je perfektno lice...
    A za ovo ispod lica, nek ima finu guzu i noge, sise se uklope u to lako kakve god da su...

  4. Hehehe, pola tih žgoljavih šu avangardnih cava ne bih ni takmičarskim pecaroškim štapom pipnuo, a baš nisam nešto preterano sitničav čovek nikad bio ni u čem. :D
    Eto kako Remac, zna čojek domaćin šta valja.

  5. @Šerlok Ja sam baš sada htela da kažem kako se i meni sviđaju Mira i Kijanu, kada ti dodaješ i Vanesu. O da, da. ♥

  6. arrrrrrrrrrr zasto ne radi ni jedna slika?

  7. bivša riba, bivša... ja ne znam kako nju nije sramota da ide okolo sa ovolikim razdeljkom, izgleda klošarski.

    elem, vidra, ovaj, kako se zove, dean morgan nešto, nikad ne mogu da mu zapamtim ime. ja znam lika koji se druži sa den tanom, a on zna sve u holivudu. predlažem da ga kontaktiramo kao šatro zbog projekta, on dođe, nas dve ga sačekamo na aerodromu i odvedemo ga u neku kuću u nekoj divljini, vežemo ga za krevet, i silujemo na smenu. hranićemo ga medom i orasima. kada razvije stokholmski sindrom, odvezaćemo ga i pustiti da nam svojevoljno svašta radi. može?

  8. Pa malo samo te zube da sredi...

    http://movies.ndtv.com/images/showbiz/vanessa-paradis1.jpg
    Misliš?
    E, al' izvalite ovo, skupe šminke, još skuplje šminkerke, fotografi, kamere i aparati od po 20k dolara i ona izgleda ovako:

    http://www.saramelleri.com/wp-content/uploads/2012/02/Vanessa+Paradis+darrenkeith2_001.jpg

    http://i.imgur.com/bVfQh.png

    I onda bi površni posmatrač pomislio da je u pitanju neka grčka Boginja, ali što reče Jogurt jedared, površni posmatrač bi se zajebao jer je površan.

  9. e da, od žemskinja, ako ne idealno lepa, onda svakako jedna od najslađih glumica ikada - marisa tomei. prosto poželiš da je pospeš čokoladnim mrvicama i smažeš!

  10. Neće goMno da mi kopira. Evo, bar 10 puta sam editovala post- i ništa!

    ispravila

    Smo, neće ti se svideti, ova je ŽIVA!!11

    Sviđa mi se bledunjavi momak, i oma sam nekrofil, jebo ga ćaćin ćaća. x)

    Nano, nema nikakvog linka sad, aj mi pošalji na PVT, ili nađi neku drugu sliku.

  11. А јесте, фина је Ема, што јес' јес' !

  12. elem, vidra, ovaj, kako se zove, dean morgan nešto, nikad ne mogu da mu zapamtim ime. ja znam lika koji se druži sa den tanom, a on zna sve u holivudu. predlažem da ga kontaktiramo kao šatro zbog projekta, on dođe, nas dve ga sačekamo na aerodromu i odvedemo ga u neku kuću u nekoj divljini, vežemo ga za krevet, i silujemo na smenu. hranićemo ga medom i orasima. kada razvije stokholmski sindrom, odvezaćemo ga i pustiti da nam svojevoljno svašta radi. može?

    može, javi mi u bilo koje doba dana/noći, za najkasnije sat vremena sam tu.
    možemo i kod mene u stan, ionako živim na ranču prokletih, nema boga da ga ko čuje.

  13. dogovoreno vidro! detalji na pvt!

  14. bivša riba, bivša... ja ne znam kako nju nije sramota da ide okolo sa ovolikim razdeljkom, izgleda klošarski.

    elem, vidra, ovaj, kako se zove, dean morgan nešto, nikad ne mogu da mu zapamtim ime. ja znam lika koji se druži sa den tanom, a on zna sve u holivudu. predlažem da ga kontaktiramo kao šatro zbog projekta, on dođe, nas dve ga sačekamo na aerodromu i odvedemo ga u neku kuću u nekoj divljini, vežemo ga za krevet, i silujemo na smenu. hranićemo ga medom i orasima. kada razvije stokholmski sindrom, odvezaćemo ga i pustiti da nam svojevoljno svašta radi. može?

    Ово је исто као "Мизери" само са срећнијим крајем и са две рибе које су боље од оне једне, а и други је жанр. Ај снимајте то, зарадићемо милионе.

  15. :uzima-u-ruke-"120 dana sodome"-da-pozajmi-neke-perverzije:

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.