Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. Smo, postavila sam sliku Liv Tyler, zar se ne vidi?

  2. ova Vanesa ima celo dve trecine face jbt.

  3. vanesa izgleda ko mongoloid.

    stivene, i to dve vrh ribe. sad kad malo razmislim to bi stvarno bio vrh film....

  4. Да се разумемо одмах, још нисам упознао жену/девојку која уме реално да процени лепоту друге жене/девојке. Сила њих сматра да је Анђелина Џоли оличење лепог. Мени је она у најбољем случају осредња (Лара Крофт из филма), у другим издањима је ружна. Заправо, застрашујуће је колико жене немају апсолутно никакву представу шта је то лепа жена и како треба да изгледа. Бесконачно много греше процењујући лепоту лица, очију, усана, косе, дупета, сиса, ма било чега. Жене немају одговарајући биолошки механизам за то, тако да је боље да и не покушавају, само ме нервирају болно погрешним закључцима.

    Када сам довољно истакао ову битну ставку, морам признати да се ни са ортацима и, уопште, мушкарцима, често не слажем по том питању, али у далеко мањој мери. Жене баш немају благог појма.

    Старе глумице, некадашњи "идеали" лепоте, по мом мишљењу су далеко изнад данашњих. Кад ми другарица каже да јој је Анђелина лепша од Мерилин, дође ми да јој шутнем шамар. Небо и земља, јебем му миша. Рита Хејворт ми је, ипак, најлепша глумица.
    Од данашњих, морао бих признати да је Селма Хајек релативно лепа, иначе слаб избор, не пада ми много њих тренутно на памет. Неко помену ону из "Јес мен". Она је лепа, ал не знам како се зове :)
    Немам неки тип, идеал лепоте, тј. имам, ал ми се некако увек допадну девојке које мало одударају од тога. Нешто као: светла пут, дуга коврџава тамна коса, зелене очи, осмех од ког срце прескочи, раван нос, лепе мале уши, свилена кожа, одсуство шминке. Мало пуније и мало више, отприлике 68кг на 175цм.

    Још нешто; каква год да је шминка, ако превише мења изглед, ружно је. Док је релативно неприметна, има смисла.

    Едит: Већи део поста је незанимљиво просеравање, суштина је у првом пасусу, остало је ту да не буде офтопик :)

  5. е, реме, откуд ти

  6. Заправо, застрашујуће је колико жене немају апсолутно никакву представу шта је то лепа жена и како треба да изгледа. Бесконачно много греше процењујући лепоту лица, очију, усана, косе, дупета, сиса, ма било чега. Жене немају одговарајући биолошки механизам за то, тако да је боље да и не покушавају, само ме нервирају болно погрешним закључцима.

    Жене, прочитајте ово и ћутите више аман. Ово је једна од животних лекција за вас.

    Када сам довољно истакао ову битну ставку, морам признати да се ни са ортацима и, уопште, мушкарцима, често не слажем по том питању, али у далеко мањој мери. Жене баш немају благог појма.

    Да, да.

  7. http://www.ginacaranopics.com/thumbs/lrg-207-carano-general-39.JPG

    Лукшо, ова би јебала тебе а не ти њу.

  8. Ne kapiram što žene ne mogu da komentarišu žensku lepotu... Vi možete mušku, je l'?

  9. evo, ova devojka vrlo blizu mog ideala lepote. jos da nije slutty slut slut bilo bi ekstra
    http://i.imgur.com/QcsYf.jpg
    ali stvarno je prelepa.

  10. Al pazi linka u konana MILF-Monday-Laetitia-Casta.jpg

  11. Koja je fora sa djinom karano? ona je isti onaj pokemon, ne mogu sad da se setim imena

  12. Džordi ko ti je ova cava što si je postavio?

  13. random "fotomodel" sa neta. ksenija se zove lol

  14. džordi, pedofilu....

  15. E, lep je i Molder. lolololo :9

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.