Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. U sta se obuce crna Dzenifer
    Disko templara
    Sto se unakazi ovako zenska glavo :(

2. Osecam ljubomoru u vasim redovima slova...

3. Ne projektuj molim te
    Haljina je kriminalna

4. Ova zena moze najlonski dzak da obuce na sebe i lepo da joj stoji ajde nemoj da mi jedes govna ovde

5. Ne jedem ja tebi govna
    Ne prostaci
    Bolje da je gola dosla nego sto je ovo obukla
    Ko na vasaru u sabcu da je bila
    Jbte u haljine se razumes I o tome polemises
    ko zenturaca najgora si

6. Oboje ste u pravu :D

Ovo dlakavo od pola haljine naniže je strašno, al zato gornja polovina grmi, mada sam ja malo kao svraka po tom pitanju, volim kad svetluca, kad je šareno i ima gomilu ornamenata

7. Ma sta ce joj ova krstaca.
    Haljina je stravicna bas
    Al ona se uvek tako nekako unakazi
    Dao joj bog telo da ubija, na crvenom tepihu malo malo u izdanju cirkuske jahacice
    Sto je najjace svi oni placaju ljude koji im taj deo posla oko oblacenja obavljaju
    Ovo jedino na nastupu mogu da razumem, al onda ne kontam kako vrat u ovom perju nije izlomila

8. Jbte osiguras guzicu na nznam ti koliko miliona I onda obuces perje da se sapletes i polomis kicnemeni stub

9. haljina je očigledno ispunila svoju misiju da bude zapažena na crvenom tepihu, sigurno ne bismo raspravljali o nekoj svedenoj crnoj haljini

10. Ne polimišite sa radjardom o odeći, on nosi košulje na cvetiće...

11. Ima ona svedene bele kombinacije koje su zapazene onako kako treba I ubijaju
    MeniI se cak svidja I ono kad je dosla u onoj providnoj sto su je svi popljuvali
    Al ja dugo nista ruznije ne videh od ovoga
    Kao disko zenski templar rekoh vec
    Mada slazem se da je kriticno sto vas dvojica komentarisete haljinu sa mnom xD
    Umesto da ste prokomentarisali liniju I facu xD

12. Uopste ne pricam o haljini, nisam ni obratio paznju
    Tebi kazem da ne seres jebeno

13. Ma sta si se ti za mene zakacio
    Jbte ako toliko vec mislis da serem samo me mimoidji
    A ako ovu haljinu nisi primetio onda pravac ocni

14. Top 3 žena na svetu obukla haljinu sa krstom i tamo neki sojin komadić na humorističkom sajtu Vujaklija.com govori kako je ta haljina sranje. Vjerujem da bi se potresla jako kad bi čula sve te kritike...

15. da komentarišemo liniju dženifer lopez u 2018. godini, to mi nekako ko da komentarišemo da je mercedes dobro auto ili tupak dobar reper

Shomy23

Ne polimišite sa radjardom o odeći, on nosi košulje na cvetiće...

i ta košulja je ispunila svoju misiju, uvek je u centru pažnje i o njoj se priča kao o dženifer lopezinoj haljini, e to je za mene parada košulje i dezena XD

16. Za top tri se ne bih slozila
    Sumnjam da bi se potresla
    Em ne razume srpski
    Em je navikla da je komentarisu
    Haljina je sranje, al vi bi joj vrv I govno ko cevap pojeli I pricali kako mirise
    Tako da niste objektivni jbga

17. Jbte radjard koji si marketing strucnjak xD

18. Ovo sto kaze Bugarin23

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.