U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://iv1.lisimg.com/image/13140815/640full-charly-jordan.jpg
https://i.imgur.com/RrlFEnF.jpg
U sta se obuce crna Dzenifer
Disko templara
Sto se unakazi ovako zenska glavo :(
Osecam ljubomoru u vasim redovima slova...
Ne projektuj molim te
Haljina je kriminalna
Ova zena moze najlonski dzak da obuce na sebe i lepo da joj stoji ajde nemoj da mi jedes govna ovde
Ne jedem ja tebi govna
Ne prostaci
Bolje da je gola dosla nego sto je ovo obukla
Ko na vasaru u sabcu da je bila
Jbte u haljine se razumes I o tome polemises
ko zenturaca najgora si
Oboje ste u pravu :D
Ovo dlakavo od pola haljine naniže je strašno, al zato gornja polovina grmi, mada sam ja malo kao svraka po tom pitanju, volim kad svetluca, kad je šareno i ima gomilu ornamenata
Ma sta ce joj ova krstaca.
Haljina je stravicna bas
Al ona se uvek tako nekako unakazi
Dao joj bog telo da ubija, na crvenom tepihu malo malo u izdanju cirkuske jahacice
Sto je najjace svi oni placaju ljude koji im taj deo posla oko oblacenja obavljaju
Ovo jedino na nastupu mogu da razumem, al onda ne kontam kako vrat u ovom perju nije izlomila
Jbte osiguras guzicu na nznam ti koliko miliona I onda obuces perje da se sapletes i polomis kicnemeni stub
haljina je očigledno ispunila svoju misiju da bude zapažena na crvenom tepihu, sigurno ne bismo raspravljali o nekoj svedenoj crnoj haljini
Ne polimišite sa radjardom o odeći, on nosi košulje na cvetiće...
Ima ona svedene bele kombinacije koje su zapazene onako kako treba I ubijaju
MeniI se cak svidja I ono kad je dosla u onoj providnoj sto su je svi popljuvali
Al ja dugo nista ruznije ne videh od ovoga
Kao disko zenski templar rekoh vec
Mada slazem se da je kriticno sto vas dvojica komentarisete haljinu sa mnom xD
Umesto da ste prokomentarisali liniju I facu xD
Uopste ne pricam o haljini, nisam ni obratio paznju
Tebi kazem da ne seres jebeno
Ma sta si se ti za mene zakacio
Jbte ako toliko vec mislis da serem samo me mimoidji
A ako ovu haljinu nisi primetio onda pravac ocni
Top 3 žena na svetu obukla haljinu sa krstom i tamo neki sojin komadić na humorističkom sajtu Vujaklija.com govori kako je ta haljina sranje. Vjerujem da bi se potresla jako kad bi čula sve te kritike...
da komentarišemo liniju dženifer lopez u 2018. godini, to mi nekako ko da komentarišemo da je mercedes dobro auto ili tupak dobar reper
Ne polimišite sa radjardom o odeći, on nosi košulje na cvetiće...
i ta košulja je ispunila svoju misiju, uvek je u centru pažnje i o njoj se priča kao o dženifer lopezinoj haljini, e to je za mene parada košulje i dezena XD
Za top tri se ne bih slozila
Sumnjam da bi se potresla
Em ne razume srpski
Em je navikla da je komentarisu
Haljina je sranje, al vi bi joj vrv I govno ko cevap pojeli I pricali kako mirise
Tako da niste objektivni jbga
Jbte radjard koji si marketing strucnjak xD
Ovo sto kaze Bugarin23