Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Em ne razume srpski
    Kod ovoga sam prestao da citam i da te smatram iole ravnopravnom ovde

2. Pa jel primećuješ to pišanje po sirotinji, kad obučeš jebenu haljinu sa krstom a random nebitni ljudi, koje ni ne poznaješ, milijardu njih fazon, komentarišu kako je haljina sranje. Kontam da se sladi bajaderom i punčom u nekom đakuziju dok čita komentare i povremeno baci opasku "ha ha jadnici"

3. pa kad sam sirotinja ko i vi koji balite na njeno dupe kakvo necete uzivo nikad videti a kamoli pipnuti
    isti kurac od zabave

http://starmagazin.rs/wp-content/uploads/2017/10/jelena-karleusa-bojan-vukovic-3.jpg

ako je dzenifer gore dobro obucena onda je i ovaj potomak bukve i medjeda vasa stilska ikona
    ona vrlo moguce da cita sta se o njoj pise, za razliku od prve, koja se verovatnije bavi zaradjivanjem para
    pa pominjanje nje njoj svakako vise znaci

4. Poredis Ikonu i Karleusu ajde vrati se u cekaonicu ozb

5. pa ako je ikona dobro obucena onda je i bedevija
    jbga
    to je ta logika
    ionako je bedeviji ona uzor
    p. s. ne spinuj

6. Ma ko prica o oblacenju esi ti retardirana
    https://vukajlija.com/forum/teme/18885-vas-ideal-ljepote-zelje-su-jedno-a-realnost-drugo?strana=410#post_3877870
    Pezos je ovde mladost ostavio da odvikne sajtuse od klasicne zenske sujete koja kipi iz tebe a koja ovde nije dobrodosla ok?

7. ja sam pricala o haljini
    o cemu si ti pricao pre nego sto si mi se nakacio nemam pojma, nisam citala
    ne znam bohor stvarno o cemu pricas
    sve u svemu bilo bi lepo da prestanes da mi se kacis i da spinujes moje postove

8. O tome da random veganka dozvoli sebi da pljuje Dzenifer u bilo kom smisli i da je poredi s Karleusom
    Dzenifer je Dzenifer gola il obucena il kakva god da je ne znam sta ti nije jasno tu

9. e aj ne seri
    stvarno nemam zivaca za tu vrstu proliva koje ti prosipas ovde

10. Zidan je najbolji igrac na svetu i Pumu i Najk kopačke kad nosi koje uostalom niko nece primetiti i dati sebi za pravo da sere oko toga jer to je Zidan je l ti jasno to

11. Pa vrati se onda u čekaonicu kao što sam ti i rekao negde gore kad si debil i ne znaš da primiš kritike na svoj račun

12. evo guglala sam ti tog zidana
    moze da bude sta oce i vrhunski igrac koji jebe dzenifer izmedju reklama za najk i pumu
    i dalje izgleda ko kamenko
    to sto je dobar igrac ne znaci odmah da je lep
    to sto ti imas potrebu da glorifikujes ljude i pripajas im osobine koje ne poseduju je tvoj problem linearne strukture licnosti
    tako da se stvarno vise tobom ne bih bavila
    poyy

13. Jesam li rekao da je lep?
    Čestitam ti si prvi debil koji kad neko pomene Zidana kaze pa ružan je baš hahah ajde beži u kurac neće veličina kao što je Bohor da se maltretira s čekaoničarima

14. Vec si, msm, tri puta, samo u zadnje dve strane rekao da neces da me citas, maltretiras se sa mnom, pa opet
    Jbga bohor, nesto ne postujes svoju rec

15. Pa rekao sam nema sta

16. Msm nemoj da mi jedes govna ovde

17. Msm ispostuj svoju rec kad si vec takva velicina to nosi neku cast I odgovornost sa sobom valjda

18. Ne nosi
    Mogu raditi sta hocu sve mi se prasta zbog velicine

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.