U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne znam, ja nekako imam utisak da se Dženifer Lopez mnogo loše jebe. A ako pričamo o tim midžet ribama, na Šakiri bih umro fazon.
dzenifer je prelepa zena....to njeno telo def nije moj ukus, al je svakako svetski i telo...ali u faci je mnogo lepa.
Da se pojavi negde na ulici ispred mene u ovakvoj haljini bas bi me boleo kurac da je komentarisem kako se obukla.
edit: haljina joj je sranje....nesto kao ''nemam ideju sta bi al daj nesto da bude nesvakidasnje'' i onda ispadne sranje....al opet i da je prvi put u zivotu vidim u ovoj haljini reko bih wow kakva lepotica kao bog je mmmm
Ja na skarlet
Jbga
skarlet smrdi na jevrejstinu ali je jebljiva ne daj ti boze
hahah pa dzenifer ne mora nikako da se jebe, samo da ume da se naguzi dobro onako da ne bude kao krava da su joj grbava ledja nego samo da se naguzi lepo i to je to
Ima tu facu neku
Nemam pojma
Telo joj je vrh vrhova
Ali faca nznam kako da objasnim a da ne ispadnem gore sovinisticko govno od vas xD
ti si zena koji ti kurac komentarises o izgledu zena
Sto ne bih komentarisala
Jedan razlog xD
pa dobro ne uvazava se to tvoje a ti komentarisi
Hali Beri je isto prepička ♥
Sto se ne uvazava eru?
Gde nestala ta zena
uvazava se i to njeno....samo sto zene uvek govore da su prelepe neke koje ni njima nisu prelepe nego su cist prosek ili malo iznad, a za ove prave lepotice ili prepicke njima nalaze mane
pa zbog toga i govorim zbog sujete
Šakira je fazon još veći midžet od Dženifer, ali definitivno deluje kao da se bolje jebe xd
mmm meni je ruzica veljkovic iskreno nista pooooosebno
Jeste veći midžet, ali je i čigra, prava spinerka, školska. Ova jeste niska, ali mena građu spinerke. Kontaš na šta mislim. Šakira jeste midžet, ali joj je oprošteno ♥
Pa ne pezos
Jbga za dzenifer ne mogu reci da mi je prelepa kad mi riba bejzik, ne volim to jbga
Za skarlet ne mogu reci da je prelepa, al bih joj sidu oprostila. Meni je ona jaca od merilinke sto se tog x seks faktora tice
Meni je najlepsa zena sveta andja sto se same lepote tice
Al taj stav devojka iz komsiluka i taj tip face nikad nije bilo nesto sto se meni svidjalo
Ona je ok I lepa I sve, al nekako jbm li ga, bezlicna mi, nit smrdi nit mirise, vise taj fazon
Msm onda me radi sujeta I kad likove komentarisem
Sa Dženi Ferlopez se vodi ljubav, Šakira se jebe.
A Ružica se baš baš baš baš dobro jebe, obožava.
sve zavisi koliko ko od vas ima godina i koliko je bio maltretiran u detinjstvu, diskusija o tome koja je dobra ili manje dobra picka je malo besmislena