Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Jebali nas stapom za pecanje u usi
    Jbg

2. pa ne kazem za tebe, nego generalno za devojke kad komentarisu druge devojke...

msm moj ukus za ribe je ono...u najmanju ruku cudan, volim cudne face neke i tako te, nikad me nisu privlacile klasicne lepotice tipa monika beluci itd....al ima neke picke za koje se mora reci da su picke, tipa dzej lo....nije mi ideal lepote, ali je picka

a ruzica npr isto ima precudnu facu, plus deluje kao do jaja lik ovako nije smaracica

3. Ne znam Skočko, meni je Šakira za sve, i da je šetaš i da je jebeš, i da je maziš. Nekako mi je taj tip ribe. Dženifer mi nije ni da vodiš ljubav, više da joj zveraš u dupe po ceo dan.

Skarlet mi je najbejzik riba ikada i ono, ide mi na nerve prilično što se tih riba tiče.

4. To vi projektujete malo
    Volite taj trip da su zene ljubomorne jedna na drugu
    I slicne baljezgarije
    U sustini prenosite vase merenje kurca
    Ko trip sa ogovaranjem
    Ja sam najvise traceva cula od muskaraca I najgnusnijih kleveta, od zena daleko manje
    Al eto svi ce reci zene vise ogovaraju
    Jeste kurac
    Prosto volite da tripujete da je penis centar zenskog svemira I da su u stanju da se pokolju oko njega, ko sto je picka vaseg

5. sad ce soja da vam objasni kako ste glupi

6. Ma jok
    Gledam seriju
    Nemam vremena sad xD

7. evo sad lupas gluposti iskreno......zasto mi cesto ne prija zensko drustvo je upravo to medjusobno ogovaranje, koje nije da ne postoji i kod muskaraca, ali daleko manje....nzm sad sto hoces da predstavis zene kao neka savrsena bica po svaku cenu...

prosli vikend sedimo u kafani nas par i devojke, koje su satro najbolje drugarice od detinjstva, posto sam bio kolima, odvezem ovu jednu prvo kuci, pocne da mi prica za tu drugu kakva je to kurvetina moze da je jebe ko hoce, i ako cu vec da je jebem veceras, da stavim pet kondoma jer ko zna sta sve nema....a navodno ta koju sam vozio kuci ja joj se svidjam odavno, i to zna i ta druga....kasnije vozim ovu drugu do grada i prica mi sve najgore o ovoj prvoj, daje mi njen br da se vidimo ovih dana na pice....najbolje drugarice kao, druze se 20 godina....ja iskreno ne znam nijedan muski primer ovakav....

8. to je klasicna zenska prica: zene su bolji i sigurniji vozaci, zene manje varaju, zene manje ogovaraju, zene mogu da podnesu veci fizicki bol itd....sve vi mozete bolje i jace

9. Nznam pezos, s losim ljudima se druzis
    Jbga ja ove sto ogovaraju tako sam primorana da srecem, muski faks, tako to...
    Ali da ih vozim kuci I idem u kafanu s njima, tesko
    Drustvo se bira
    I nemoj da stavljas pet kondoma nikad, posto pucaju tako ko ludi, jedan dosta

10. Vazno je da te zele gg

11. Joj, sve je to istina, ali sve više muškaraca postaju gori od žena, ubija ih ovo odustvo vojske, kampova, ne učestvuju u sportu....

12. pa ne druzim se sa losima, nego su bile tad tu u mom drustvu, a devojke iz kraja i osnovne skole....i da ZELE ME jbg sta sad treba da napisem da me ne zele, a zele me, samo da ne bi povredio neciju sujetu

13. Zele te a ogovaraju pred tobom kao da si im ortakinja
    I daju ti tipove kako da jebes drugu sa pet ili dva kondoma
    Evo nznam xD

14. pa nije ni poenta dal zele il ne zele, poenta je da su najbolje drugarice i tako pricaju jedna drugoj iza ledja....to nisam vidjao nikad kod muskih drugova, ne ni najboljih nego i onih solidnih

15. Ne znam da li ste skontali, ali tema je ideal lepote, a ne da li su žene nastale od bugara

16. Joj, sve je to istina, ali sve više muškaraca postaju gori od žena, ubija ih ovo odustvo vojske, kampova, ne učestvuju u sportu....

moze na sirotinjsku spiku

17. Ja sam vidjala
    Ne kod mojih drugova, ali medjusobnih da
    I jebanje bivsih riba
    I jebanje aktuelnih riba
    Doduse nekad I ucestvovala
    Tako da opet nznam
    Olosa ima medju oba pola, ali ovo da se zene samo medjusobno mrze I ljubomorisu je suluda tvrdnja
    I da, haljina joj je I dalje kriminalna
    Optuzujte me za sujetu do prekosutra xD

18. Ovo kad kažeš jebanje bivših riba, da li misliš kurcem u pičku i ako da, kakve to veze ima sa tim kakva je neko osoba, ono, proključa krv, sete se ljudi lepih stvari i pojebu se, bolje nego da međusobno kopaju oči, da se ne lažemo. Kulturica.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.