Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Ova vaša gore je Tina Gregorinčič iz Morske Sobote.
    Nadam se da imam pivo za ovo, a?

2. Zasto ovako malo pratilaca i zasto nema ovu savrsenu sliku na profilu uz jos malo slika za nas koji zelimo znati vise?

3. Skočko, ovo je radio Maroša, ko je ova krasotica?

4. Auu obe su pizdurine svetske klase

Ove bukvalno nemaju.jedan jedini razlog da budu nesrecne....predobar fizicki izgled je bukvalno veci blagoslov nego dobro zdravlje, samo ako imas par grami mozga da umes da koristis to.

A ne ta sranja kad cujem, moja lepota je moje prokletstvo...

5. Mnogo bih voleo da sam neki lep čovek visok i s jakom bradom

6. Pa zamisli npr kako izgleda zivot onog jason momoe...lik je 195 sav u misicima, I no homo sa prelepom facom...lik I da nije poznat gde god prodje okrenula bi se apsolutno svaka zenska osoba za njim, a ove sto.idu sa deckom bi onako perfidno pogledale ispod oka

7. Jason Momoa i ja imamo jednu slicnost a to je visina (193cm) ali on jebe holivudske zvijezde, vozi 488 i glumi u aquamenu.

8. Pa to je prava ljubav, moze da ima djevojku galantnog kosovca a on izabrao ovu. Kao Ed Sheeran, koliko god da je ružan mogo je ljepsu od one naći ali ono mu je ljubav iz djetinjstva i zato je ril lav

9. Ova je valjda 15god starija od njega I zaljubio se u nju na prvi pogled kad je video na nekom filmu I obecao sebi da ce mu samo ona biti zena...I snjom je vec duze.

Eto, mozes sebi da obecas koju god zenu na svetu hoces...nema one fore kao idem do grada valjda cu navatati nesto da pojebem nisam mesec I po dana jebo...jebe bukvalno kad god pomisli na seks

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.