Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Хахахах не знаш препознати планулост глупане

2. decko kuvas se maestro ti cug otvorio

3. Па вриједнији сам од тебе далеко далеко и у контексту памети и у писању дефиниција, а то те очигледно боде у те босанске говњикаве очи. Прозивке на основу друштва користе само они који су мањкави у погледу истог, а ја богме нисам. Дружим се са 50 људи дневно и проводим само 3 сата код куће, хвала Богу да је тако. А овдје боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичке. То је основа коју ви не разумијете, обожавам да повријеђујем такву скупину друштвеног терета, било психички било физички зато што вас се гнушам. А твоја босанска појава уз све претходно наведено је још додатан минус и разлог да те шутирам у пролазу.

4. Па вриједнији сам од тебе далеко далеко и у контексту памети и у писању дефиниција, а то те очигледно боде у те босанске говњикаве очи. Прозивке на основу друштва користе само они који су мањкави у погледу истог, а ја богме нисам. Дружим се са 50 људи дневно и проводим само 3 сата код куће, хвала Богу да је тако. А овдје боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичке. То је основа коју ви не разумијете, обожавам да повријеђујем такву скупину друштвеног терета, било психички било физички зато што вас се гнушам. А твоја босанска појава уз све претходно наведено је још додатан минус и разлог да те шутирам у пролазу.

5. Чије су ово ричи?

6. https://i.imgur.com/tGQzr3a.png

Pastelnoplava

Plave oci, kosa lepa

Lepo lice, lepotice <3

7. Oćerali ste mi Aleksandru na drugu stranu bespotrebnim naglabanjem, jebem vas u usta obojicu ja

Il okači žensko il ne seri jebemu

8. izgleda svakako kao trandza

9. Da,ima tu facu koja nije bas zenskobanjasta.Znam muskarce koje izgledaju zenstvenije u faci.

10. Mislim na onu metalku gore,ne na Helenu Paparazo naravno.

11. ko izgleda kao trandza??

12. ne ta nego ona sa prosle stranice a ova izgleda samo kao da nije prosla kroz pubertet jos

13. sjeca li se iko sirusho?
    eh

14. vi sto pisete da aleks izgleda kao trandza imate devojke koje izgledaju kao trandze, ali kad je u pitanju neko koga ne mozete da jebete onda kao imate standarde haha

15. a ko je aleks? to ova cura?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.