Age of Mythology

1. Pajko AoM skini odakle oces a za crack, patch i game ranger napisi adresu i ja ti saljem na mail.
    Drago mi je da vidim da vas je dosta. I oce neko da igra?

2. Ocu ja, al odavno nisam igrao, moram da raspalim jednom singl plejer da se vratim u formu :-)

3. Javi se kad se uvezbas.

4. Jedna od omiljenih igrica. Danima sam je pikao po ceo dan!

5. Простагма? Вуломе. Бурек? Бурек. Локи јебе кеву.

6. Fireftiš! Ne! Prostagma! Lege! :D Skiparn! Aj!

http://answers.google.com/answers/threadview/id/266125.html za sve aom manijake :)

Imam original, 300 kinti platio, pa ko oće preko neta da igra kao čovek a ne da skida ove džidžabidže može da mi posalje privatnu poruku :)

7. Ei, skinuo sam igru pre par dana, presao kampanje i smorio se..
    Enivej, hoce neko digramo?

8. Простагма?

9. Imam jedno pitanje, pošto AOE obožavam i sad s vremena na vreme pustim skirmish 4 vs 4 na expert i kidam se s kompom (ne mogu da igram online zbog wireless rutera), po nazivu bih rekao da je slično pa me interesuje u čemu je glavna razlika i šta je bolje?

10. Ja bi igro AoE2 ako neko želi.

11. Enivej, ako se nekome igra, neka upadne u igru

2v2 for noobs 1.10

..navucem nubare pod izgovorom da sam nub i onda ih izdominiram...nick mi je Peri d Platapus

12. Људи игра ли ко?
    Ја бих да играмо :Д
    Имам Тајтнс и обични. Нису печовани. Ако треба нова верзија викните која је.

13. Ту сам научио основе митологије.

14. oživljavanje.

ima l ko zainteresovan za onlajn da bačimo, 2na2 npr. da ne mećem džaba torent na skidanje.

edit: vuforvoš.

15. skino opet prije par dana, i nakon malog podsjećanja počo igrat na gejmrendžeru. leptenejebo mnogo ljudi igra, s obzirom da je igrica 2002. izašla.

ima l ko zainteresovan za onlajn da bačimo, 2na2 npr.

rifreš

16. Imal zaintresovanih? na rendžeru da se pika

17. OŽIVLJAVANJEEE.

http://www.gamespot.com/videos/age-of-mythology-extended-edition-trailer/2300-6418101/

jel ste videli ovo?

Na stimu je na prodaji, skoro je izašla stvar, ali kontam da ima i po PB da se nađe. Ajde da se izdogovaramo ako hoćete da pikamo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.