Prijava

Neinventivan naziv, kapiram. Unapred se izvinjavam ako je bila ova tema, što kažu novajlije 'ne mog' ja celu vuku da listam'.
Dakle. Ne zanimaju me filmovi, klipovi sa jutjuba , urbane i ruralne legende tipa 'tetke eve ja da vrnem jaknu na Slađu, ali sinko Slađa umrela pre 15 god', interesujete me samo VI!

Da li ste ikada videli, iskusili ili osetili nešto što niste mogli da objasnite logično? Ako jeste , šta?

Spem može, al' da humor bude kvalitetan.

Ja nisam, ali moja cura tvrdi da jeste.

slušam, frenki.... I da...ako se prepričava tuđe iskustvo nek to budu osobe iz najužeg okruženja!

Jebiga, ja pokušao sa kvalitetnim humorom da započnem. Izgleda nije uspelo-ili nije kvalitetan.

tek sad kapiram foru :) izede me fax

Ili ne gledam oko sebe, ili mi se ništa nije dešavalo do prije desetak dana. Vratio sam se sa nekog puta i parkirao sam auto tačno ispred zgrade. Imao sam baš mnogo svari. Obje ruke, ramena i potpazušja su mi bili zauzeti od torbi i kesa. Kad sam dobauljao do ulaza, auto je čudno zasviralo. Kao alarm, samo kraće i ton je bio viši nego inače. Okrenuvši se, ugledao sam svoju jaknu, kako leži tačno pored auta. Sad da naglasim da se ne zezam, nego zaista smatram da me je automobil upozorio upravo na jaknu.

Jedina čudna stvar koja mi se znala desiti je da baš kad pogledam na sat na kompjuteru ili na neki drugi digitalni sat bude vrijeme tipa 7:07, 8:08, 15:15, 21:21, itd. češće nego što bi se dalo očekivati statistički. To je samo neki moj subjektivni osjećaj, vjerovatno kad pogledam na sat, a bude neko vrijeme kad broj sati i minuta nije isti, tome pridajem manji značaj.

Jovicicu, koliko puta si pogledao, a da se NIJE pokazalo tako nesto? Daj, ne kaki, to je slucajnost. Ljudi vide ono sto zele da vide.

Ја могу одлично да се снађем у простору, неретко знам тачно колико има сати без гледања на сат и могу тачно и прецизно без претходне употребе ваге да знам да ли у кеси имам ТАЧНО килограм или два (у зависности од тога колико ми треба) воћа или поврћа, што вага касније и потврди (варијација је +/- 5 gr.)

Е сад да је то паранормално - не бих рекла никако, вероватно је нека најобичнија интуиција :)

Natprirodne moci? Ili iskustvo?

Pa vjerovatno puno više puta nego ovo što sam rekao, ali mi se bez obzira čini da se prečesto poklapa broj sati i minuta kad pogledam na sat.

sve! pod uslovom da niste tad bili pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

@zlocesta pufnica

Ма какве натприродне моћи, најобичније искуство или интуиција :)

De si Zapata bate !

To je samo zato sto ne obracas paznju na to, Jovicicu. Kad je meni preminula draga osoba cinilo mi se da vidjam na ulici samo osobe koje gradjom i iz daleka podsecaju na nju, ali nisam bila u filmu Biti Dzon Malkovic vec sam samo obracala paznju na to previse.
@ Sajber nik- nisam shvatila ironiju, jebem ga:)

Знам једну причу кад су неки људи које познајем ишли код неког видовитог и он пита једног од њих:

- Шта ти је Милка?
- Ништа...
- Шта ти је Зора?
- Ништа.
- Знаш ли неку Славку?
- Не...
- Шта ти је Љиља?
- То ми је тетка.
- Аха! Е па видиш...

:)

eve me čo...a neke telepatije, telekineze? moja drugarica kad njen ćale imao udes (fala Bogu, ok je) upravo tog trenutka imala strašan bol u stomaku i povraćala.

Napisao sam na jednoj temi kako sam sa šest godina pao sa ormara i preživeo i tako. Ne znam jel to paranormalno. Saću nađem.

eve me čo...a neke telepatije, telekineze? moja drugarica kad njen ćale imao udes (fala Bogu, ok je) upravo tog trenutka imala strašan bol u stomaku i povraćala.

Pročitao sam neđe da se blizancima često dešavaju takve stvari. Ne mora biti povraćanje obavezno, ali imaju osjećaj da se ovoj/ ovome drugom dešava nešto loše.