Paranormalno

1. 2 dobro, i 5-6 povrsno :) ma nije to neka nauka, kad znas jedan jako dobro snadjes se i u ostalima, samo se druge komande koriste a logika je svuda ista

2. ja samo skriptne,html i css i po malo javascript.preporuci nesto na tu temu.sta da radim itd

3. nije ovo sad tema za to, necemo da spamujemo :) ja bi ti preporucio da picis C++, dosta se koristi a ako si dovoljno zaludjem mozes da napravis sta god ti padne na pamet...mozes puno lepih stvari da naucis samo uceci ga, al radi ga detaljno, udji mu u sitna crevca

necemo vise ovde na tu temu, vamo se obrati nekom, http://vukajlija.com/forum/teme/15735?strana=5#post_787379

4. hvala..ma da, C++ je zakon

5. jel to profil slika iz filma mementho :D paranormalno predobar film!

6. Bejaše to pre nekih desetak godina...bilo je lepo vreme i uglavnom bio je neki veliki praznik i po običaju ne valja se obavljati nikakav posao. U dvorištu zgrade u kojoj živim non stop je puno ljudi. i jedan mlađi komšija (inače sumnjivog IQ, sadističkog ponašanja, na moje oči je dok smo bili mali raskomadao golim rukama živu žabu, itd...), elem, događaj koji je usledio nije nešto preterano vezan za njega al eto...Bilo nas je 15 u dvorištu, što nas mlađih, što onih starijih, i baš taj mlađani komšija se nakanio da pere svoj retardirani baciklo.
    I ovi stariji mu govore više iz zajebancije kao nemoj sad da radiš ništa, svetac je, ne valja se...ostavi to pa peri sutra....al on mumlja i nastavlja da pere.
    Naspram klupe gde smo svi sedeli bio je neki stariji bor koji je pride bio obmotan nekim kanapima pa ga je to dodatno isušilo. Petnaestak minuta nakon što je završio pranje, bukvalno lišće koje je bilo po dvorištu je počelo da formira pravilan krug oko celog dvorišta i da pravi vrtlog i iznad zgrade (dvorište je kvadratnog oblika, zatvoreno sa svih strana) se pojavio tamni oblak, i vetar je počeo baš jako da fijuče i lišće se vrtelo sve jače i jači, trajalo je nekih 30ak sekundi, i odjednom se ono drvo srušilo bez ikakvog upozorenja direktno na nas koji smo bili na klupi. Kako je drvo palo, vrtlog je nestao, nestao je oblak, sve se smirilo, sunce opet počelo da piči ko ludo. Zanimljivo da samo taj klinac koji je prao bajs nije bio u tom trenutku kod klupe nego desetak metara dalje.
    Svi su dobili ogrebotine, uglavnom ništa strašno, nije bilo mnogo veliko drvo....svi kao ''uff oluja ovo-ono'', niko nije bio u tripu da je zbog toga što je ovaj prao bajs na svetac iako su ga opominjali, al posle par minuta ulazi komšinica sa ulice u dvorište, vidi drvo, pita šta se desilo...mi svi kao ženo šta ti je jel si videla koja oluja je bila malo pre...a ona kaze da je napolju izvan zgrade bilo sve normalno i da nije bilo nikakve oluje.
    Nije zajebancija, al ni ja ne bi verovao da nisam prisustvovao...

7. будалаштине! тачка...

8. Meni se "deja vu" dešava prečesto ali na neobičan način. Recimo pojavi mi se poznata slika događaj i tačno znam šta će da se desi u narednih par trenutaka. Primer: Vidim neku poznatu scenu na TV-u (deja vu poznatu) i onda očekujem da zazvoni fiksni telefon i on stvarno zazvoni u naredne 3 sekunde. Zatim često mi se dešava da sanjam događaje koji se ostvare, neki vezani za moj život neki ne. Dešava mi se ponekad da sanjam rezultat neke tekme i da se on ostvari. I čini mi se da kada intenzivno mislim na osobu ili događaj ubrzo se nađem u prisustvu iste a da je nisam video recimo nekoliko meseci. Ima još po nešto setiću se.
    A za neki sajber nik, takođe u prodavnici lako odredim kilažu kese bez vage, ali to spada u iskustvo.

9. Strajo,dešava mi se isto što i tebi.Taj dej vu,ali jebeno čudan.

10. I onda kažu ljudi nema ništa, to je to, rodiš se živiš, umreš, raspadneš se i kraj. Nešto ne bih rekao.

11. De bre.Naježim se se vaki put kad mi se to desi.Doduše ja sam tripioza od čoveka.

12. ma ja dok imam PARA ja sam NORMALAN, ali desilo mi se par puta da su pokusali iza ledja da mi sutnu loptu u glavu, ali svaki put sam izbegao i to samo zato sto sam nekako uspeo da se sagnem, onako bezveze, a nista nisam cuo

13. Hm, pojam paranormalno me zaluđivao jedno vrijeme. Par puta mi se desila astralna projekcija dok sam bio manji, ali samo početak, tj. nisam uspio ustati iz kreveta, ali bio je tu onaj ludi osjećaj i prpa. Tada me to strašno plašilo, jbg bio sam klinac. Počelo mi se tada i dešavati da predvidim stvari, u fazonu da ja razmišljam, šta bi bilo, da se desi neki događaj i baš to se desi. Kasnije sam počeo proučavati astralnu projekciju i skontao sam da je sve to stvar mozga i jedno vrijeme sam ju mogao izazvati i uživao sam u tom osjećaju :). Čitao sam razne članke o psihokinezi, pokušavao sam svašta, ali sve je to kurac, samo je do mozga. Desilo mi se da sam par sedmica svako veče, al svako veče viđao na satu 23:23. Suviše da bi bilo slučajnost, ali mislim da je i to do mozga, ne vjerujem više u paranormalno.

14. Meni se "deja vu" dešava prečesto ali na neobičan način. Recimo pojavi mi se poznata slika događaj i tačno znam šta će da se desi u narednih par trenutaka. Primer: Vidim neku poznatu scenu na TV-u (deja vu poznatu) i onda očekujem da zazvoni fiksni telefon i on stvarno zazvoni u naredne 3 sekunde. Zatim često mi se dešava da sanjam događaje koji se ostvare, neki vezani za moj život neki ne. Dešava mi se ponekad da sanjam rezultat neke tekme i da se on ostvari. I čini mi se da kada intenzivno mislim na osobu ili događaj ubrzo se nađem u prisustvu iste a da je nisam video recimo nekoliko meseci. Ima još po nešto setiću se.

Скоро сам негде пронашао објашњење како настаје тај "дежа ви" или "дежа ву", како год.

Дакле, једна половина твог мозга је задужена за обрађивање догађаја из прошлости, а једна за садашњост. Дежа ви је заправо неки баг када догађај који се дешава у садашњости буде обрађен у погрешном делу мозга, тј. у делу мозга за прошлост, тако да ти добијеш тај осећај да ти се то већ десило.

Ето, тако сам негде прочитао, ако којим случајем неко мисли да није тачно, нек' објасни. :)

15. Desilo mi se da sam par sedmica svako veče, al svako veče viđao na satu 23:23. Suviše da bi bilo slučajnost, ali mislim da je i to do mozga, ne vjerujem više u paranormalno.

A možda je i do sata.

16. Ово ми је био баш онако јак трип: Прошле године видим ћалета у бусу. Приђем му и кажем: „Ш'а има матори, де ћеш?”, а он ми одговара: „Извини, је л' се познајемо ми?”, и ја као: „Ћале, брате, кој' ти курац?”, а он ће: „Помешао си ме с неким, јебига”... И ја шта ћу, изађем на следећој станици, извадим моб, позовем кућу... И ЈАВИ СЕ МОЈ ЋАЛЕ! Ја у шоку. Значи лик је буквално клон, иста грађа, држање, фаца, фризура, брада, глас, покрети, одећа, све пресликано! Јебему матер, једино објашњење је да су једнојајчани близанци раздвојени на рођењу...

17. mene je letos spopala neka žena da se slika sa mnom, pa me gleda, bulji u mene, ne trepće. meni neprijatno, i posle mi kaže kako ličim na njenu sestru koju nije godinama videla, živi u americi. generacija smo. kaže original ja. reko u pičku materinu, što ja nisam u americi :)

18. Паранормално је када ја јебем 3 сата без вађења!

19. mene je letos spopala neka žena da se slika sa mnom, pa me gleda, bulji u mene, ne trepće. meni neprijatno, i posle mi kaže kako ličim na njenu sestru koju nije godinama videla, živi u americi. generacija smo. kaže original ja. reko u pičku materinu, što ja nisam u americi :)

То стварно јес' паранормално :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.