Paranormalno

1. То стварно јес' паранормално :)

Ma samo se nadovezujem na prethodni post :)
    niđe veze hahaha

2. au ja imam jedan slucaj, nzm da li je paranormalno ali normalno nije, da kada gledam neki horor ili tako nes, da u prvoj stotinci neceg strasnog da mi pesnica poleti odma da udari tv ili komp ali odma ne ono sekunda pa leti nego odma, evo bas primer ja letos sedim za laptopom i gledam neki horor, kad mi odjednom iskoci neko cudoviste i sekund posle toga ja vidim moju pesnicu 1cm od ekrana, pa ako mozete pomozite

3. Нема ту помоћи...
    :)))

4. pu jebemga ;) pa sta je tu je, ko bude pustao horor blizu mene neka racuna da ima razbijeno ono na cemu ga pusta xD

5. Не слушај га, отпадниче, за све има лека
    http://farm5.static.flickr.com/4027/4387812868_16b7e1a30c.jpg
    Само мораш бити мало прецизнији. Ал без бриге. Практис мејкс прфикт.

6. Ово ми је био баш онако јак трип: Прошле године видим ћалета у бусу. Приђем му и кажем: „Ш'а има матори, де ћеш?”, а он ми одговара: „Извини, је л' се познајемо ми?”, и ја као: „Ћале, брате, кој' ти курац?”, а он ће: „Помешао си ме с неким, јебига”... И ја шта ћу, изађем на следећој станици, извадим моб, позовем кућу... И ЈАВИ СЕ МОЈ ЋАЛЕ! Ја у шоку. Значи лик је буквално клон, иста грађа, држање, фаца, фризура, брада, глас, покрети, одећа, све пресликано! Јебему матер, једино објашњење је да су једнојајчани близанци раздвојени на рођењу...

Мени се десило, кад сам био неких можда 5 година, био сам негде са ћалетом, и сад он се склони негде, ал ја не приметим. И ухватим неког човека што је стајао поред за руку, мислим то ми ћале. А он је вероватно видео да сам се зајебо, па ништа није реко. Кад сам касније погледао да држим неког странца за руку, испрепадао сам се на мртво. :)

7. А он је вероватно видео да сам се зајебо, па ништа није реко.

Хаха, кад би се гађали бананама. Ја б' рек'о да је нешто друго имао на уму :(

8. Ја б' рек'о да је нешто друго имао на уму :(

Иди у курац ти, шта је мого да има на уму?! :)

9. Да ти проџара уши.

10. Мени се десило сто пута!

Да ти проџара уши.

Откуд знаш?

11. Па што ти ништа није рекао? Мене су терали од себе.

12. Иди у курац ти, шта је мого да има на уму?! :)

http://blejac.com/wp-content/uploads/2010/04/a_most_evil_640_03.jpg

13. Мене су терали од себе.

а а а, ок ок, па наравно.
    ГМ, знаш како кажу, велики умови слично размишљају.

14. Сад сам у недоумици. Да л' мислиш да је тај кога си ухватио за руку велик ум, или о'ш да кажеш да ја и папа слично размишљамо. Ако је ово друго, нема потребе да се љутиш, мало се зезам.

15. ahhahahha GM.

Al' preteraste ga. Mnogo je paranormalno kad se izgubiš.
    Ovo za ćaleta u busu je zanimljivo.

16. Al' preteraste ga. Mnogo je paranormalno kad se izgubiš.

Јесте ако се изгубиш у паралелном свету.

17. Не знам, нисам ја ставио слику.
    Кул, па и ја се зезам.

18. Јесте ако се изгубиш у паралелном свету.

Nisi valjda, Uroše? :)

19. Ок, не љутим се ја. Него сам помислио да си помислио да покушавам да те увредим.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.