Kvizovi (Sijalica objašnjava znanje)

1. E dajte neki link ocu ja da vidim, nisam gledala danas...

2. DAJTE NOZ DA RASKASAPIM OD RCMA DO KURCA BRE OBRISO SAM POSTER I JOS NISAM SNIMIO , A IMAM TV KARTICU SVE SUPER FUNKCIONISE . AAAAA (caps lock off)

3. Kako se zove onaj sto je otisao jer su mu uzeli 10 poena?
    Odstampaj njegovu sliku na majici, a ispod velikim slovima PRAVDA ZA ______.

4. Milovan cini mi se .

5. Tako je !
    http://vukajlija.com/posteri/pravda-za-milovana-60126.jpg?1294272101

PS. Ajd' i ja da reklamiram ortakov poster kad svi navalili na reklamiranje vec :)

6. Oće li se neko smilovati da mi odgovori na pitanje? Hvala unapred :)

7. Нема линк Канџа.

8. Babo , gledaj sutra u 7 jos jednu dominaciju pa ce ti biti jasno :D

9. Pih... Kako znaš da tad nemam obavez... A da... Gledaću. Kako se zove ovaj za koga navijamo?

10. sijalica
    valjda Zarko

11. Zovem se Zarko, imam 16 godina i razbio sam pumpadziju od šeset...pa vi vidite sta znaci deranje...Inace postavicu na yt emisiju koja ce biti u subotu, da pokazem svim profesorima na faxovima kako ih jedan gimnazijalac kida...

EDIT: Snimio sam ovu, snimicu i sve ostale...

12. Mogu i ja da snimim :DDD

13. Snimi slobodno, tako cu imati jos dokaza da pokazem skepticnim rodjacima (zovu i kazu mi da ne veruju da sam to ja, misle da je to neko ko lici na mene i slucajno se zove kao ja) =D

14. Hahahaha ne verujem , ahahahahaha , ti si se bas dokazivao pred njima onda :D .

15. ako dozvoljavas, drzacu ovaj avatar par dana

16. Hahahahahaha ne verujem , ma svi ste legende sa Sijalicom na celu :D

17. Naravno da dozvoljavam, sto se mene tice ne moras ni da ga skidas...

hvala Shockeru =D

Inace jednom je u pauzi izmedju dve emisije Marija prokomentarisala OVAJ ZARKO ZASEO OVDE I NECE DA USTANE!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.