U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ahahahah, pa ono tvoj nik me naveo na razmišljanje :)
Ma jok, viša na Voždovcu. Inače ponosni Teslaš, smer jebe lud zbunjenog.
uuuu do jaja :)
Jel ste imali ribe u Tesli? Mislim Tesla važi za pretežno mušku čkolu
Imali smo i obe su bile ružne hahaha.
hahahah, genijalno :)
A ti kolega?
ja sam još uvek u šestoj, maturant.
Aj ne seri da si iz gimnazije?! Au onda moram da prekinem svaku komunikaciju sa tobom, takav je kodeks Tesle. Be gone human!
ahahahahah, aj em hjuman.
Ozbiljo mi smo vas gimnazijalce smatrali teškim retardima i stalno smo bacali neke kletve na vas.
ahahahah, stvarno smo retardi :) Ma mi isto to radimo ovim muškarcima sa društvenog, čast izuzecima ali stvarno su većina čudni
Dobra stara vremena.
:) Jebi ga, ja imam još 3-4 meseca u školi, posle faks jebi ga
Reci mi samo da upisuješ pravni pa da te roknem.
jok planiram na ETF, ne volem te bubačke fakultete.
Hahaha bubački fakulteti. Ma da, tako i ovi koji polude posle dve godine na etf-u dođu kod mene na višu i vise u plasteniku.
'De ste, momci! :)
znam brate, al ja kad god uzmem da učim neki društveni predmet kroz dva minuta zakuntam, tako da sam razradio tehniku čupanja strana, počupam ono što trebam da naučim legnem i čitam, svejedno ću zaspati, pa bolje da mi na glavudžu padne tridesetak stranica nego knjiga od 250 strana. :) Matu kontam.
de si komšiko?