Ко последњи, трк по вазелин!

1. [reme | http://vukaj
    Baš je dojaja nadimak, nemoj ništa dirati. :P

2. Reme, samo se nemoj sekirati... :)

3. ahahahahah ma znam brate, zaboravio na ograničenje broja slova u niku. A hteo samo da istestiram da li će mi se žutiti ime kad postujem nešto na forumu :)

4. To bi bio marketinški potez, ali avaj...a i žuti se nešto, šta 'oćeš :P

5. nije bilo žuto kad sam postavio taj nik :P

6. Mislio sam na avatar :P :P :P

7. Šalabajzeru, kad da očekujemo neku posetu od strane tebe? :))

8. Gdje, jel na profil? Posjetim ja vas često. :)

9. Ma, ne... Jao, vama samo profili i poeni u glavi :)) Da dođeš u Beograd, npr? :)

10. Aaaa, to si mislilaaaa :P Ma nemam pojma, kad me budete zvali...

11. A i koji ću vam, ja sam samo seljak Izbosne. :)

12. Evo, pozvan si :) Ih, oni tvoji živopisni predeli... ajd' se menjamo :))

13. Onda je najbolje da vi dođete ovamo, ja i nisam ljubitelj Beograda. Pozivam vas evo.

14. Ako se nekad organizujemo, ja ću se sama izgubiti :))

15. I odoh spavati, kasno je, boli vas briga, spavaćete dokle 'oćete, a ja dok se ne probudim, pih. :)

16. jalabe bre bilo bi baš do jaja da dođeš. :) navijamo da se iscimaš do Beograda. Jel tako komšinice, a i mi možda navrnemo neki put do tebe :)

17. U Šipovo, al' da nas vodiš i kod zmaja :)

18. Ako se nekad organizujemo, ja ću se sama izgubiti :))

Hahahahahaha

19. Evo, doći će Reme i Dub sa mnom :)) Zamisli da se izgubim sama u nekoj šumi... :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.