Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
[reme | http://vukaj
Baš je dojaja nadimak, nemoj ništa dirati. :P
Reme, samo se nemoj sekirati... :)
ahahahahah ma znam brate, zaboravio na ograničenje broja slova u niku. A hteo samo da istestiram da li će mi se žutiti ime kad postujem nešto na forumu :)
To bi bio marketinški potez, ali avaj...a i žuti se nešto, šta 'oćeš :P
nije bilo žuto kad sam postavio taj nik :P
Mislio sam na avatar :P :P :P
ahahahahhah :)
Šalabajzeru, kad da očekujemo neku posetu od strane tebe? :))
Gdje, jel na profil? Posjetim ja vas često. :)
Ma, ne... Jao, vama samo profili i poeni u glavi :)) Da dođeš u Beograd, npr? :)
Aaaa, to si mislilaaaa :P Ma nemam pojma, kad me budete zvali...
A i koji ću vam, ja sam samo seljak Izbosne. :)
Evo, pozvan si :) Ih, oni tvoji živopisni predeli... ajd' se menjamo :))
Onda je najbolje da vi dođete ovamo, ja i nisam ljubitelj Beograda. Pozivam vas evo.
Ako se nekad organizujemo, ja ću se sama izgubiti :))
I odoh spavati, kasno je, boli vas briga, spavaćete dokle 'oćete, a ja dok se ne probudim, pih. :)
jalabe bre bilo bi baš do jaja da dođeš. :) navijamo da se iscimaš do Beograda. Jel tako komšinice, a i mi možda navrnemo neki put do tebe :)
U Šipovo, al' da nas vodiš i kod zmaja :)
Hahahahahaha
Evo, doći će Reme i Dub sa mnom :)) Zamisli da se izgubim sama u nekoj šumi... :))