Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Stra' me da se igram ovde....
Пасивно у смислу да ће неко да ми ргне цајперчину!?
Ја не видим никог око мене , једино да имаш моћи телепортовања па да ме ЦАЈПЕРИШЕШ моментално после лока теме .... .......
Муахахахахах нећу ја, далеко било, но ова са слике! Шта ти фали, појавиће се ниоткуда!
Нека нека м не треба ми преглед простате тренутно.Али знаш како , ти ми намести да победим , она се створи ниоткуда код мене, крене цајпер , ФЉАС , опалим је директон по сред фаце ,она пада доле и онда је зајашем и јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби ,јеби док се не дезинтегрише.Нико не добије цајпер ја јебем ,сви срећни и задовољни..........
јеби јеби јеби јеби
Дисквалификован си из даљег тамичења.
Што?
Јел гледа неко баскет ?
Ма зезам се :)))
Прописи су прописи, ко буде последњи, има да се повинује!
:))))
Ladno u decembru grejem se na rernu, rignle, boce, plin, nafta, ugalj, kerozin...
Који су то мириси који наоколо круже
Jedno mesec dana nisam baco đubre, plodna atmosfera nakotile se muve
tuko sam ih krpom, al su samo bile ljute
kod mene ćips...
Из најтежих трипова, мочваре, лагуне..Носим кило пршута као Дарко Рундек
Lapo tone vopsa da ojadim jetru, posle jedna buksna pa sam na početku
Muhahaha
Стартовала ме је риба којој смрде груди
реко сам јој ИДИ
Stavila je silikone jeftine, pa se na vrućini usmrde najgore
13 11 за реал
а онда је хтела да јој потпишем ЦЕДЕ