Ко последњи, трк по вазелин!

1. Valjda će Uroš promeniti naslov, mada, mogu samo da zamislim kakav će biti... :)

2. E nezaboravka ti budna? De si šalabe? Ja zaglavio sinoć opet na sajtu

3. Dobro jutro.Kakvo los dan u najavi,prijao bi jedan osmeh,makar i od cajpera :)

4. Eh, Reme, ja ustala u 10, nisam kao neki :P
    Dobro jutro, Jez :))

5. U prolazu sam, odo hardvorkovati :(

6. Uuuu, od kad se nas dve dopisujemo....

7. Da, ti se ubi od učenja, a ja od posla...

8. Vala, baš... Ne zna se koja je vrednija! :)

9. Ja sam se sinoć rukovala sa jednim tipom koji mi je mislim iščašio palac od siline stiska..zato danas ne mogu da radim!

10. Srećna Slava onima koji je slave.Ja malčice došao...

11. Ja idem na slavu, shvatiću to kao da treba dobro da se provedem! Hvala.

12. Danas je praznik, Nato, ne moraš da radiš... :)

13. Sad mi je u kancelariji šef, a ja sam toliko bezobrazna da se pravim da nešto važno radim...ako mi priđe s leđa, samo spustim prozorčić :)))

14. Propade nam ekonomija zbog takvih kao ti.Kaj` se...:)

15. Iskusno, nema šta :))

16. I,posle ode sef u svoju kancelariju,upadne na Vukajliju i napise definiciju o radnicima koji se prave da rade nesto,a ustvari ubivaju vreme na sajtu:)

17. A što sam poslednjih 7 dana ostajala prekovremeno a neplaćeno, šta ćemo s tim? Danas je laganica, malo da danem dušom :)

18. A više se ne guze poslednji na ovoj temi, onda OK, da navratim i ja :)

19. Obrne se naslov očas posla :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.