Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Koji si bre ti? Peki aj pokazuj još tih par
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs404.snc3/24473_106720226021778_100000514047612_170030_4431466_n.jpg
Totem!
To!!!!!!! Transilvanijski turbo ujed!
Jaooo, ovo je bomba.
Ali eto, ti izaberi...Mozes Indiru, a mozes i ove dve.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs036.snc1/3291_1138964557741_1336203081_364210_6829188_n.jpg
A The power of Avlija? :))
Otishao sam da igram kanter, vidimo se .
Indira je mis šarma, a ovo... ovo je pobednica! Ili ima još? :)))
Sad sam totalno zbunjena...
Prosto ne mogu da izdvojim jedan od ovoliko kvalitetnog materijala...:)
Caki, i ja sam... kroz iglene uši teško da prođe jedna... Ne bismo ni nepravdu da načinimo.
Te helanke, taj purur...
Ne, inače nisu purpurne, tigraste su. Photoshop. :)
Tigraste!? Diskvalifikacija.
Taj beli sjaj oko nje... Ta figura...
Ne, ne zelim da kazem.
Bojim se ogresicu se o druge, ni malo manje, umetnice.
Avlije, avlije, pune klošara... majko, majko, daj mi kalašnjikova... Oj, drugarice, prokletnice...tigriceeee
Jel ovaj dobar? :) Meni je ovde mnogo slatka.
POnela me atmosfera... Jeste, baš je slatko od meda tu. :)))
Pa, znas kako? Nije to to.
Al aj...kad si navalio.
Poslala sam ti por.u inboxu na fb.
Odgovorio. Ček, sad ću da promenim. :)
Ne kazem ja, nije lose...Al ako vec zelis da bude skroz u fulu, onda znas o cemu ti pricam...:)
Ne može, već si 4 min poslednja, sada malo ja. :)
E, ovaj je napravila natnat. :) Baš je kul!