Ко последњи, трк по вазелин!

1. Koji si bre ti? Peki aj pokazuj još tih par

2. To!!!!!!! Transilvanijski turbo ujed!

3. Jaooo, ovo je bomba.

Ali eto, ti izaberi...Mozes Indiru, a mozes i ove dve.

4. Otishao sam da igram kanter, vidimo se .

5. Indira je mis šarma, a ovo... ovo je pobednica! Ili ima još? :)))

6. Sad sam totalno zbunjena...
    Prosto ne mogu da izdvojim jedan od ovoliko kvalitetnog materijala...:)

7. Caki, i ja sam... kroz iglene uši teško da prođe jedna... Ne bismo ni nepravdu da načinimo.
    Te helanke, taj purur...

8. Ne, inače nisu purpurne, tigraste su. Photoshop. :)

9. Tigraste!? Diskvalifikacija.

10. Taj beli sjaj oko nje... Ta figura...
    Ne, ne zelim da kazem.
    Bojim se ogresicu se o druge, ni malo manje, umetnice.

11. Avlije, avlije, pune klošara... majko, majko, daj mi kalašnjikova... Oj, drugarice, prokletnice...tigriceeee

12. Jel ovaj dobar? :) Meni je ovde mnogo slatka.

13. POnela me atmosfera... Jeste, baš je slatko od meda tu. :)))

14. Pa, znas kako? Nije to to.
    Al aj...kad si navalio.

Poslala sam ti por.u inboxu na fb.

15. Odgovorio. Ček, sad ću da promenim. :)

16. Ne kazem ja, nije lose...Al ako vec zelis da bude skroz u fulu, onda znas o cemu ti pricam...:)

17. Ne može, već si 4 min poslednja, sada malo ja. :)

18. E, ovaj je napravila natnat. :) Baš je kul!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.