Ко последњи, трк по вазелин!

1. Šta da se osiguraš?

2. @Самхаин
    ?

Па зар није циљ игре бити последњи?

3. @ Samhain, pod led ćeš ti.

4. Pa jeste, al u medju vremenu kenjas nesto, da ne bude smor dok cekas kraj.

5. Па кењам , јбг.

@ Samhain, pod led ćeš ti.

Јеси ти то прешао на праву страну?

6. @Čo^
    Ma da bih imala dedin obrok za sebe...Duga prica.:)

7. Ne želim da budem u braku iz koristi. :)

8. Naću da prelazim, ima da se revanširam.

9. Vas dvoje budite u braku iz ljubavi, a ja cu da imam korist od oboje...Nista se ti ne sekiraj.:))

10. Tako je Co, ona je zla i sve radi iz koristi. :)

11. Ljudi jos malo pa ponoc...

12. Pufna, imam druga koji bi te ubio zbog gitare. :)

13. Odoh ja, aj cao svima.

14. Evo ja ću je zamijeniti.

15. Бићеш наша кучка?

16. Odok ja. Laku noć :)

17. Овде су сви и били само због неке рибе. Сад одоше...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.