Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Jeste, jeste mod. Vrlo aktivan mod.

2. Šutanovca što je ukinuo služenje vojske. Dignuću mu spomenik za to.

3. Samo da pohvalim temu. :) Svaka čast.

4. Брате сестро мали прст није мод, а за корла ме заболе. Нити га волим нити не ако мислиш на њега :Д

5. Samo da povalim Severinu.

6. to električaru
    šutanovac kralj
    ja kakav sam spretan ubio bi svoje haha

7. Cero, ne mislim na njih. Mislim na jednog moda i jednu clanicu koje ne volis vise, a oni tebe vole.

8. Dušane nije fora u pucanju, svaka budala može da nauči da rastavi i sastavi pušku i pištolj. Fora je što smo 100 godina iza ostalih sa sistemom obuke. Realno bilo bi bolje da otvore neka javna strelišta gde bi ljudi dolazili da ogarave tu gvožđuriju. Ionako imaju pune magacine municije koja nikome ne treba.

9. Дај имена да те демантујем или да потврдим.

10. Младен Војичић Тифа

11. Odlican. A kad gurnes ruku u kesu ko da je si gurnuo u mast.
    Mozes vrata da podmazujes sa njim.

12. Inače, gotivim:
    Seku Aleksić jer ima dostojanstvo i muda veća od 90% koleginica, zna da zaradi pare
    Ivana Gavrilovića, jer koliki god da je šaban, prve ribe sam startovao uz njegove pesme
    Eru Ojdanića, jer mi je komšija i poznajem ga u sasvim 10-om svetlu
    Djusa propalog repera, jer pokazuje šta je ispod medijske fasade i zato što bez blama koristi izlizane fore 90-ih

13. Interventnu policiju i onaj prelepi Pajero.

14. Овце готивим.

15. Ali ona tebe ne voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Jimmy Choo!

16. Inače, gotivim:
    Seku Aleksić jer ima dostojanstvo i muda veća od 90% koleginica, zna da zaradi pare
    Ivana Gavrilovića, jer koliki god da je šaban, prve ribe sam startovao uz njegove pesme
    Eru Ojdanića, jer mi je komšija i poznajem ga u sasvim 10-om svetlu
    Djusa propalog repera, jer pokazuje šta je ispod medijske fasade i zato što bez blama koristi izlizane fore 90-ih

Od reči do reči. Sem Ojdanića, ne znam čoveka.

17. E sad sam stvarno ozbiljan, ja gotivim mnogo hranu iz studentske menze i mnogo sam zafalan svima koji rade u toj fabrici 'rane.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.