Svi pljuju, a ja gotivim...

1. И ја сам захвалан на мензи, не због хране већ зато што ми се исплати. То је битно, ионако.

2. Logiku. Moja generacija pljuje po tom predmetu, ja je volim.

3. Culle, koju skolu zavrsavas?

4. Samhaine, pričaj ti šta hoćeš, ali meni je ta hrana odlična, a cijena je čini još ukusnijom.

5. I ja volim hranu u menzi. Bar je topla i sveža. Ništa bolje ne pripreme oni u "restoranima" tipa fudi, a bude mnogo skuplja.

Ja gotivim rum kasato keks, iako svi kažu da je socijalan.

6. Ja gotivim rum kasato keks, iako svi kažu da je socijalan.

TO!!! Brat... ovaj sestra kasatofil. Obozavao sam ga dok sam ziveo dole. Ne kapiram zasto se ljudima ne svijda...

7. Obozavam sve epske folk pesme (tipa,"Pracnuo se sarancic",Mercedesi,mercedesi","Koka kola,Marlboro,Suzuki","Vanzemaljac"...)i ponosni sam kolekcionar istih.Gotivim "Rokere s Moravu",vise zbog muzike,nego zbog tekstova.

8. Kasatofil još jedan :)

9. E da Rokeri s Moravu, stvarno to niko živ više ne sluša. Šteta pošto ne znaju šta propuštaju.

10. @ Dub
    Valja startovati fan klub. :D

11. Culle, koju skolu zavrsavas?

Treći razred Ekonomske, pravni tehničar.

Volim realizam (Dikens, Balzak), dosta njih smaraju "suvaparna" opisivanja.

12. Ko bre ne slusa, dobio sam nadimak mali Miloica zbog toga :) A da gotivio sam i BB Show.

13. Rokeri su do jaja.

14. I imate logiku u ekonomskoj? Fino bas. Logika je ekstra.

15. Logiku. Moja generacija pljuje po tom predmetu, ja je volim.

Ja sam iz logike bio najbolji u svom odeljenju. :)

16. Ja sam do nedavno gledao BB Show, samo mu je ime promenjeno u Smeh terapija.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.