Rosoneri nije valjda da još puštaju one džulove ispred škole?
Ma tu im je najkomotnije.Gospoda obozavaju da setaju kerove tuda.
Oftopičiće al kad upadne na pravo mesto i u pravo vreme.
Što ne kažete Miki da ih pogazi kolima jednom, ionako ima dosta prakse sa gaženjem đaka hahaha.
Cimesi?
Počinjem da sumnjam u svoju inteligenciju, ali ja ne razumem nijedan post sa ove strane.
Ne bre, kakav Cimeša, Mika bradonja što vozi Lagunu. Ako nije otišao iz škole, e onda ste najebali. Nama je jednom isključio struju pred neki kontrolni i cela škola kući.
Nemam pojma ko je to.
Lolo Katija, nisi u toku. :)
UOZBILJITE SE BRE, JEBEMULEBAC U PIČKU. Svaki sledeći offtopik, mesec dana lađenje. Mršte.
Evo ja gotivim profesora Miku iz prakse koji je imao običaj da gazi đake i isključuje struju u školi.
Inače kolega čuo sam da je prešao na mašinac, predaje valjda dinamiku fluida ili šta već.
Adrijana(još čuvam dres Intera sa njegovim imenom u ormanu),Gurovića(kakav god da je bio mi je idol dok sam kratko trenirao košarku kao klinac),Halida Bešlića,Nirvanu,Bon Jovi....Pokušaću još da se setim :)
Aj sve, al što Adriana? Ja voršipujem narezak!
Liverpool gotivim puno, najviše od stranjskih klubova. Ove sezone ih svi pljuju i još me podjebavaju, valjda će krenuti da igraju kako valja.
Злочесту пуфницу :)
Куртис Џерелс, бивши и садашњи порочни спортисти (Родман, Руни, Просинечки, Гаскојн, Пантелињо, Саша Илић, Каниђа и остали олош), Колонија (не знам зашто), Инзаги... готивим му чак и оног мутавог буразера!! (но хомо)
Ahahahahahahahahahah de se seti Simonea :)))) Simone sabija :)
Појзн и Ганзе. :Р
Логику, мату и реализам, неки су поменули.
Неред.
Иксде смајли, што га толико мрзе?
obožavam da psujem ko kočijaš i da se ponašam kao klošar, prosto uživam u tome
volim da jedem škembiće
Gotivim da legnem u pola 1 a ustajem u pola sedam. Baš kul.Skroz sam moderan majkemi!