Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Џафтара
    Клипси са укусом сира.

Njam! Ja volim i onaj smrdljivi, sa hot-dogom. :)

2. Stidljive likove.

Клипси са укусом сира.

Uf, ja to obožavam. Ja to ni ne jedem, nego onako bacam rukama kao lopatama u usta.

3. I ja volim smrdu.

Не можеш вјеровати колико то болесно звучи мени након данашњег дана :)

4. AHHAHAHAHHAHAHAH SMRDAAAAAAAAAA!

5. Mi smo ga u srednjoj zvali smrđa. :)

6. Сања Маринковић. Ликуша је врх чка, не знам шо је сви пљују...

И Сос. Добар лик, а сви га пљују... Мукица vukajlija.com/forum/teme/40300-pljujte-sosa?strana=1

7. Mančester Junajted, house muzika, Niko Kranjčar...

8. Trance music, dotu, drečave boje.

9. Igranje uz dens muziku u društvu. Mislim, koji peršun smo se okupili ako nećemo da zaigramo. E.

10. Vučica21
    Igranje uz dens muziku u društvu. Mislim, koji peršun smo se okupili ako nećemo da zaigramo. E.A

Taj rad, Vučice. Ja kad izlazim u grad s društvom uvijek moram da guram ortake da malo živnu. Sreća pa imaju cure. ;-)

11. Mančester Junajted

Ko moze da pljuje Mancester?

12. Igranje uz dens muziku u društvu. Mislim, koji peršun smo se okupili ako nećemo da zaigramo. E.

+45632548712548127
    Minimal, drum n bass, bradu od 2-3 dana, Exit....

EDIT: Makarone, gde nađe taj gif, padoh sa stolice od smejanja :))

13. Prodigy, Astrix, ovo ono :D

14. Bizzare Contact, Infected Mushrooms :)

15. Ko moze da pljuje Mancester?

Pa uvijek imaš te hejtere :) Pogotovo oni koji vole neki drugi veliki Euro klub.

16. Ohoho Goa trance ta gljivica :)
    Benny Benassi, Skrillex :)

17. Ovaj Makaron moj čoek :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.