HaxBall

  1. Možem ja da bidnem taj ligaš?

  2. ХАХАХА Дотере не прди , пола њих је вероватно играло за тебе и давало аутоголове ..... ти ако мене добијеш 1 на 1 треба да будеш срећан .... ево , изазов!

  3. ne mogu da udjem u remeovu

  4. Па може,али смо већ започели све и одиграли смо неких 70% утакмица,а сад нема никог да наставимо где смо стали

  5. BANKA SPERME je danas u vasem gradu. Seljak veseljak, Tronozac i Jericho, intelektualno dno sajta, spremni su da vas nauce svemu sto niste znali u heksbolu. Ligaske utakmice ovde

    http://www.haxball.com/?roomid=96784a727e28990bc7478d2ab21198f2d78b22479f2006ae59f042df3186254c&pass=1

  6. reme ne mogu da udjem u tebe :)
    Napravi novu rupu haahah!!

  7. unable to conect the room host

  8. Правим собу само за 1 на 1 .... ВУКАЈЛИЈА 1 на 1 пасс вука

  9. L@ki je malo nervozan :))

  10. L@ki je malo nervozan :))

    Okupljaj Babe da igramo u sredu!

  11. Koji je danas dan? Ne znam da li ćemo moći, moramo da uskladimo rasporede :DD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.