Prijava

Bio je delimično pomenut u temi "Pomoć oko izbora fakulteta" ali sam ga ipak izdvojio kao posebnu temu. Dakle, šta mislite o fakultetu? Da li bi se upisali? Jeste li mozda već studirali na njemu? Kako je studirati? Moze li se posle naći posao? Vredi li ga uopšte upisivati?
Unapred zahvalan na korisnim informacijama.

Ђоле Вођа похађа тај факс, па може бити добар. Такођер, кад праве журке у холу факултета, није тешко забости им флашу неког шпирита. Оцена 8/10,

Znam samo da se, što se profesora tiče, ne kotira baš visoko (imaju jako malo međunarodnih radova, nisu nešto rangirani), i da se relativno lako upisuje.
Planiram da upišem kroz par godina. :)

Izvinjavam se na spemu, ali jebi ga, nije vam dovoljno što ste na jebenih 10 strana na gorepomenutoj temi pričali o njemu nego otvarate i novu temu. Mislim koja je svrha toga, ajmo sad za svaki faks po jednu temu pa da smaramo ljude po forumu. Imaš temu za raspravu o FAKULTETIMA pa pričaj tamo o tome.

Inače dobar je to faks, pogotovu neki smerovi, mislim da se isplati upisati, ako te to zanima.

Izvini, ali zanimalo me je misljenje ljudi. Mislim da tema "Fakultet politickih nauka" uopste nije suvisna u ovom podforumu.

U redu, ali stani, i mene zanima mišljenje o ETF-u pa ne otvaram teme. Sad bilo ko ko hoće da upiše neku školu, faks ili nešto treba otvori novu temu za to, pa ovaj sajt bi počeo da liči na forum ministarstva prosvete jebo ga ja. Mislim pišite vi šta hoćete, ovo je moje mišljenje.

Usput, ponavljam, mislim da je to dosta dobar fakultet, jedan moj ortak hoće da ga upiše i rekao sam mu da je to do jaja. Nema ljutnje. Ajd neću više da smaram. Pozdrav.

Ђоле вођа нек дан мртав пијан у кафани, цитирам:

"До јаја је на факсу, има пички брдо, ево довео сам их и овде мало"

Oke, naravno da imas pravo na svoje misljenje. Ipak, ponavljam ti, smatram da je ovakva tema prikladna za ovaj podforum i da nije spam, jer ljudi koji na ovom sajtu mrse politiku verovatno imaju zanimljivo misljenje (i poneki savet) o ovom fakultetu koje bi, mozda, zeleli da podele. Sad, to sto cu ja imati koristi od toga mi je samo jos jedan razlog za otvaranje.

Da li bi mi neko rekao ko je gore pomenuti Djole vodja?

Јеботе, а председник, а из народа човек. Савршен спој. Мени је кенгур вођа, па ти види.

Мој вођа није мутирао још увек, сирома (гласовно, не у кенгура (тј. Кенгура)).

Koji od ove dvojice ide na fax?

Videh temu pa da se oglasim. Nije mi jasno da li planiras da upises ili si upisao. Ako planiras, mozda bih i mogla da ti pomognem jer sam tek prva godina! :D

Kad završiš,javi mi se da te šibnem u skupštinske klupe i neki administrativni odbor :)

Znači, planira da upiše, OK. Prvo, dobro razmisli, ako si siguran da je to ono što želiš, dobro se spremi, nije tačno da se relativno lako upisuje. Da ne gnjavim ovde mnogo, pitaj šta te zanima ja ću se potruditi da ti što bolje odgovorim, još ako si LDP-ovac kao i ja... :)

sve najgore, eto tako

taj fakultet je tesko sranje ako si neko ko zeli da zaista nesto nauci u zivotu i zeli da razmislja svojom glavom.... eto. tako. sada komotno moze lock...

http://www.polarotor.rs/wp-content/uploads/2009/05/katanac.jpg