Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne bi bilo loše da se zna koliko je neko aktivan u dijeljenju minusa i pluseva. Ovo bi se moglo koristiti i za označavanje "karme" jednog dana, ako se developeri na sajtu odluče da uvedu ovako nešto.
ja mislim da je bilo tako nesto ranije, mada nisam siguran.
Bilo, pa sklonjeno.
Karme? Glupost. Nije ovo takmičenje ko će dati više pluseva, niti je poenta dati što više pluseva. Ocenjuje se kako ti odgovara. Nepotrebno je to.
Očigledno nisi ukapirao šta je mravojeb mislio pod označavanjem karme, u ovom slučaju.
Ja sam očekivao da ću to moći da vidim kao ktitor, ali ništa. Pih.
Nisam. Prosvetlite me.
Било је то раније, али, нарафски, само за твоје очи (тј. други људи не могу да виде твој однос +/-). Није искључено да ће бити поново.
jes da nema veze sa ovom temom, ali kako to da ne mogu da izbrisem svoj poster?? zar ne bi trebalo da postoji ta opcija kao sto postoji za definicije?
Njojtek, bilo je pre toga i da svi vide.
MISLIM da ne moze da se obrise kada prodje 24h od postavljanja , onda jednostavno prijavis za brisanje na forumu .
Си, давно беше то.
Odvratna ideja
Šta nekoga boli kurac koliko sam ja podelio pluseva i minusa??
dao sam koliko sam hteo
to te se ne tiče.
Тачно.