Ко последњи, бан од 24х... (94)

1. Ćao Storma! Spremaš li (si)se za ´cert? :) Buri, hoćeš s nama?

2. može staklena... samo ne trebaju ti ta uputstva, ja ću organizovati rad

3. ЛОПАТА ЛОПАТУЈЕ

4. A ne, ja sam konsultant za izvođenje radova, ne bih da mi promrznu moje nežne ručice. :)

5. Reme!:-) Živ li si?

6. Jesam kući stigoh u 20 do 6 brate :) a sad moram na faks da pičim, komiran sam. :)

7. Jesmo se naspavkali?

8. Staklena, tražim odeću koja se može podvesti pod "ženska". :D

9. Ccccc noćni studentski život. Mi smo imali "feštu" kad smo izašli iz kuglaša...Šou. Naleteli smo na polu-golu ribu. Mislio sam po onom snegu da je skrivena kamera!

10. Što je niste uveli kod nas?

11. i penzosu šta bi?

kako prođe okupljanje? jel ovo pajko stavio slike prisutnih?

12. ХАХХАХААХА

13. Samo vam je još ona falila, pa da Gambi stvarno nešto ARČI!:-)

14. Ne brini, Storma, imam ja opremu! Samo (si)se spremi! :))
    Pozdrav ostali!

15. Nemaš ti dovoljno velike odeće. ;) Zamotam se u čaršaf i budem vilenjak, a ako dodam krofne na glavu, budem princeza Leja i ćao, zdravo, pustiće me ili jer sam psihopata, ili jer su fanovi vilenjaka i Leje. :)

16. A riba sva izgubljena, a ja joj našao mobilni u snegu i javio se. Dotrča riba skoro u gaćama. A žena kraj mene! KAKO DA MI ZAHVALI JADNICA!!!

17. Ahahahaha ekstra :) valjda je bila dobra riba, ako me razumeš

18. NARVAUČENIJE: NE VODI ŽENU SA SOBOM KAD DRUGA POLU GOLA MOŽE DA ISKOČI ISPRED TEBE...UČITE OMLADINCI!!!

19. Veliki su to problemi, Nidžo... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.