Ah , videh!
Još ako su onako srdačne, pa žele da se zahvale kako god mogu...a gde da stave u toj golotinji kintu za piće, pa traže alternativu...uf... :)
Gde je Pajko stavio slike?
Bua meni se još spava. Legao sam u šest, a ustao u devet.
Kumo vratila si se!
Kume, vidim, i ti si! :) Otkud to?
Na jednoj od prethodne dve strane :) slike su veoma lepo odrađene, gotovo umetnički :)
Nemoj ništa da se čudiš. Nego što me onaj Pajko ocrni tamo kao Gargamela? Čak sam bio i dobar domaćin sinoć...
Crni kume, i ti si bio na okupljanju? A ne zoveš, cccc. :)
Ma idi begaj, ja sam sedeo na čelu stola ko debeli kum.
De si elektro? Ša ima? Si živ?
I sam se čudim posle onih gambijevih lokala. Kao da sam upao u sred sektaškog obreda. Ti?
Hahahahhaha. Gde vas je to vodio?
Pa nije sve stavio, nije fora...
Nemam pojma, ali znam da smo ušli u prvi lokal i pobegli posle pola minuta. Onda smo u drugom jedva našli mesto pošto se neko društvo raspalo od piva pa su morali kući.
Pazi Banderaš ustao! Sanjao sam celu noć ono suvo meso o kom si pričao!:-)
Ajde, bre, šta se buniš, šta nam je falilo?
Ahahahahahahahah, živ sam brate :)
Pih kume, ja se ponadala da je bio darkera i mladih masnih gotičarki, kad ono regularna atmosfera subotom. :)
Napisao Pajko Penzionerka. Misliće ljudi da je ova sa sajta a ne moja žena!
Znači gambi ti si... nemam reči.
Ih Nidžo ti si sanjao, ja sam jeo to danas. Čujem bio neki striptiz u povratku, a ti poveo ženu. Šteta...
E ljudi dođem posle, samo se vi igrajte.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ah , videh!
Još ako su onako srdačne, pa žele da se zahvale kako god mogu...a gde da stave u toj golotinji kintu za piće, pa traže alternativu...uf... :)
Gde je Pajko stavio slike?
Bua meni se još spava. Legao sam u šest, a ustao u devet.
Kumo vratila si se!
Kume, vidim, i ti si! :) Otkud to?
Na jednoj od prethodne dve strane :) slike su veoma lepo odrađene, gotovo umetnički :)
Nemoj ništa da se čudiš. Nego što me onaj Pajko ocrni tamo kao Gargamela? Čak sam bio i dobar domaćin sinoć...
Crni kume, i ti si bio na okupljanju? A ne zoveš, cccc. :)
Ma idi begaj, ja sam sedeo na čelu stola ko debeli kum.
De si elektro? Ša ima? Si živ?
I sam se čudim posle onih gambijevih lokala. Kao da sam upao u sred sektaškog obreda.
Ti?
Hahahahhaha. Gde vas je to vodio?
Pa nije sve stavio, nije fora...
Nemam pojma, ali znam da smo ušli u prvi lokal i pobegli posle pola minuta. Onda smo u drugom jedva našli mesto pošto se neko društvo raspalo od piva pa su morali kući.
Pazi Banderaš ustao! Sanjao sam celu noć ono suvo meso o kom si pričao!:-)
Ajde, bre, šta se buniš, šta nam je falilo?
Ahahahahahahahah, živ sam brate :)
Pih kume, ja se ponadala da je bio darkera i mladih masnih gotičarki, kad ono regularna atmosfera subotom. :)
Napisao Pajko Penzionerka. Misliće ljudi da je ova sa sajta a ne moja žena!
Znači gambi ti si... nemam reči.
Ih Nidžo ti si sanjao, ja sam jeo to danas. Čujem bio neki striptiz u povratku, a ti poveo ženu. Šteta...
E ljudi dođem posle, samo se vi igrajte.