Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Јесте заљубљени?
Благо Вама ако сте још и срећно заљубљени! Прави сте срећници, нема шта.
Јесте ли некада били разочарани? Или сте, ето, баш сада у бедаку?
Поново Вас уздигли лептири у стомаку? Благо Вама!
Али, шта ако нисте?
"Сине, слушај ти мене... Ја сам ти доктор за те љубавне проблеме... Прво се добро исплачеш, баш добро, к'о дете... И онда крећеш са 'Депрозепамом'... 2 таблете - 1 вињак, 2 таблете - 1 вињак, на сваких 6 сати... Значи, пијеш - пишаш, пијеш - пишаш... 4 недеље... И пуно течности, то је стварно важно... И 5. недеље почиње ствар да се ломи... Или се обесиш ил' наставиш даље... Ако решиш да живиш 2 вињака - 1 'Депрозепам'... На свака 3 сата, на свака... И после 15 година ти буде боље..."
Је л' 15 година много?
Mole se svi pacijenti duševne bolnice da ostanu na mestima, ovo je samo protivpožarna vežba.
Aha, pete neđelje nastane kurac.....
Ja sam se sprdao drugarici kako je zaljubljena u nekoga sa kim nije dugo vremena jer nisam kapirao, i onda se to desilo meni, i upravo se dešava, da nisam sa nekim 3 mjeseca, a oboje se volimo i tako to...
Mada, jedna stvar, alkohol pomaže isto koliko i povez preko rane od metka...
Ali jes' dobro kad si pijan, ono banja... mada ako ti puste neku pjesmu... okinava :)
Eleče krvniče.
Pusti ljude da se izmjeste :)
I ajde zatvorite temu jer ću da počnem da serem i da se iznerviram onda... Aj luli aman :)
Ma ko im klacka koske. Zaključaj ovo Luli, dok nisu svi počeli da se prenemažu. Ja prvi na primer.
Гадна су ствар та разочарења.
:D
Amin :)
Смарко. Можда и треба да се изнервираш, можда ти и лакше буде.
Neće da mi bude lakše, jer smo se posle tri mjeseca viđeli prekjuče, samo neka se tema zaključava aman :D
SMarko ovo je za tebe
http://www.youtube.com/watch?v=jeg1eSQXvUE
LOCK
Ne mogu da zaključam dok se Hugo ne pojavi. :)
Električar, nemoj sad da tražim :)
ili možda
http://www.youtube.com/watch?v=Tnv0D94i4uM&NR=1
Hahhahaha a ti ga čak i čekaš da dobije koji poen :)
Koji je rezultat?
Saosecam sa tobom mono. Nekad sam i ja bio razocaran do te mere da sam to delio sa nepoznatim ljudima na Internetu, stavise, isto ovako, na Vukajliji.
U pokusaju da ti pruzim kakvu-takvu utehu, nudim ti jedno Nju Ejdz-ikasto pitanje: seti se necega sto te je jako uznemirilo iz tvoje proslosti i zapitaj se: da li je to bitno sada? Da li ce ovo biti bitno u buducnosti?
Ako ne pomogne, nista, probacemo nesto drugo :)
Šta ću, žao mi ga jadnog. :)
Rezultat: ja vodim. Previše. A njega nema, ccc
Ništa samoproglasi se pobjednicom :)
Otaku, a ako nema nečega što te je uznemirilo toliko i ako nema ničega čime te ona uznemirila, ako nema razloga, što onda :)
Onda u bunar skoči :D
Ja da sam moderator, ja bih odmah zaključao ovo. Ali pošto nisam, samo vi ronzajte jedni drugima na ramenu dok ja lagano odlazim u sumrak sa punim stomakom i par promila alkohola u krvi.
Ja sam razočaran jer je hugo izgubio a stavio sam pare na njega