Mole se svi pacijenti duševne bolnice da ostanu na mestima, ovo je samo protivpožarna vežba.
Aha, pete neđelje nastane kurac.....
Ja sam se sprdao drugarici kako je zaljubljena u nekoga sa kim nije dugo vremena jer nisam kapirao, i onda se to desilo meni, i upravo se dešava, da nisam sa nekim 3 mjeseca, a oboje se volimo i tako to...
Mada, jedna stvar, alkohol pomaže isto koliko i povez preko rane od metka...
Ali jes' dobro kad si pijan, ono banja... mada ako ti puste neku pjesmu... okinava :)
Eleče krvniče.
Pusti ljude da se izmjeste :)
I ajde zatvorite temu jer ću da počnem da serem i da se iznerviram onda... Aj luli aman :)
Ma ko im klacka koske. Zaključaj ovo Luli, dok nisu svi počeli da se prenemažu. Ja prvi na primer.
Гадна су ствар та разочарења.
:D
Amin :)
Смарко. Можда и треба да се изнервираш, можда ти и лакше буде.
Neće da mi bude lakše, jer smo se posle tri mjeseca viđeli prekjuče, samo neka se tema zaključava aman :D
Ne mogu da zaključam dok se Hugo ne pojavi. :)
Električar, nemoj sad da tražim :)
Hahhahaha a ti ga čak i čekaš da dobije koji poen :)
Koji je rezultat?
Saosecam sa tobom mono. Nekad sam i ja bio razocaran do te mere da sam to delio sa nepoznatim ljudima na Internetu, stavise, isto ovako, na Vukajliji.
U pokusaju da ti pruzim kakvu-takvu utehu, nudim ti jedno Nju Ejdz-ikasto pitanje: seti se necega sto te je jako uznemirilo iz tvoje proslosti i zapitaj se: da li je to bitno sada? Da li ce ovo biti bitno u buducnosti?
Ako ne pomogne, nista, probacemo nesto drugo :)
Šta ću, žao mi ga jadnog. :)
Rezultat: ja vodim. Previše. A njega nema, ccc
Ništa samoproglasi se pobjednicom :)
Otaku, a ako nema nečega što te je uznemirilo toliko i ako nema ničega čime te ona uznemirila, ako nema razloga, što onda :)
Onda u bunar skoči :D
Ja da sam moderator, ja bih odmah zaključao ovo. Ali pošto nisam, samo vi ronzajte jedni drugima na ramenu dok ja lagano odlazim u sumrak sa punim stomakom i par promila alkohola u krvi.
Ja sam razočaran jer je hugo izgubio a stavio sam pare na njega
Јесте заљубљени?
Благо Вама ако сте још и срећно заљубљени! Прави сте срећници, нема шта.
Јесте ли некада били разочарани? Или сте, ето, баш сада у бедаку?
Поново Вас уздигли лептири у стомаку? Благо Вама!
Али, шта ако нисте?
"Сине, слушај ти мене... Ја сам ти доктор за те љубавне проблеме... Прво се добро исплачеш, баш добро, к'о дете... И онда крећеш са 'Депрозепамом'... 2 таблете - 1 вињак, 2 таблете - 1 вињак, на сваких 6 сати... Значи, пијеш - пишаш, пијеш - пишаш... 4 недеље... И пуно течности, то је стварно важно... И 5. недеље почиње ствар да се ломи... Или се обесиш ил' наставиш даље... Ако решиш да живиш 2 вињака - 1 'Депрозепам'... На свака 3 сата, на свака... И после 15 година ти буде боље..."
Је л' 15 година много?