Gej smorada

1. a jel magaretu stvarno kriv kurac ili se samo tako kaze?

Mislim da je to mnogo zanimljivije i interesantnije pitanje od pitanja da li treba ili ne treba da bude gej parada!

2. Правда за стрејт алијансу, хоћемо и ми нашу параду.

3. Mislim da je to mnogo zanimljivije i interesantnije pitanje od pitanja da li treba ili ne treba da bude gej parada!

+1
    Наша јавност би у потпуности требала више да се забави овим питањем него геј парадом, много је смисленије.

4. Правда за стрејт алијансу, хоћемо и ми нашу параду.

Pa što se ne organizujete. Evo ja sa svojom gospodaricom i dva potčinjena roba već planiramo BDSM paradu za Novu godinu. Biće tu bičeva, krvi, kože, lanaca, svega! Svako je dobrodošao. Gej stop.

5. Evo ja sa svojom gospodaricom i dva potčinjena roba već planiramo BDSM paradu za Novu godinu. Biće tu bičeva, krvi, kože, lanaca, svega! Svako je dobrodošao. Gej stop.

ТАкоЕ, ако ће се већ блудничити, неко то буде са пластиканерима, силиконима и латексом.

6. Bolje bi bilo da je zbog ispitnih obaveza...

7. ТАкоЕ, ако ће се већ блудничити, неко то буде са пластиканерима, силиконима и латексом.

A znaš, bičevi, lanci, motke, sve to može da posluži za samoodbranu ako napadnu patrioti. Pa onda ako mazohista dobije batine, to mu dođe samo kao bonus, a sadista kad zada udarac, i to je neki bonus. Zvaće se "Parada bola" i biće žurka do bola!

8. Hogar_Strašni™

Bolje bi bilo da je zbog ispitnih obaveza...

Nemaju oni ni ispitnih, a niti nekih drugih obaveza, zato se i sekiraju oko tih gluposti i budalaština...

9. Nemaju oni ni ispitnih, a niti nekih drugih obaveza, zato se i sekiraju oko tih gluposti i budalaština...

Mladosti moja propala!

10. Валдемаре, шта имаш на себи? ( но хомо )

11. Trenutno, kožne pantalone bez guze, kožnu masku i pseći okovratnik sa lancem. Što pitaš?

12. Trenutno, kožne pantalone bez guze, kožnu masku i pseći okovratnik sa lancem. Što pitaš?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_kqs9elydjS1qzma4ho1_400.jpg

13. Sto bi strejt paradirali kada nisu ugrozeni ?
    Podrska paradi od strejt mene! inace ovo javno ne smem da kazem, zezali bi me da sam gej....

14. Ова двојица долазе у Београд да подрже параду гејева.
    http://www.football-news.org.uk/wp-content/uploads/2011/01/FC-Barcelona-vs-Levante-UD-2011.jpg
    П.С. ПЕДЕРИ СУ ЗА ОВЕ ГЕЈЕВЕ ГОСПОДА БРЕ!

15. Sto bi strejt paradirali kada nisu ugrozeni ?

А шта су хомосексуалци, јебене панде, па да буду угрожени од ловокрадица?

16. А шта су хомосексуалци, јебене панде, па да буду угрожени од ловокрадица?

Pa, kad bi se održao skup heteroseksualaca u Beogradu, niko ih ne bi tukao, a ako se održi skup homoseksualaca u Beogradu, njih će tući. Šta je ovde nejasno? Meni je logika čista kao dan.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.