Gej smorada

1. Ко каже да не би били тучени? Скупили би се хомосексуалци и тукли стрејтере, могу се кладим.

2. Pa ugrozeni su maksimalno , to je valjda jasno. Zive ljudi i strahu , samo poneki ima muda da kaze javno.

3. Zive ljudi i strahu , samo poneki ima muda da kaze javno.

Ко их јебе, да су паметнији ћутали би, и плодили се у тајности, а и некако је тако и куље, романтичније

4. Tolerancija mi nije jaca strana, a? :D
    A sto bi cutali, jel te ugrozavaju ili ih se plasis lol..

5. Ко их јебе, да су паметнији ћутали би, и плодили се у тајности, а и некако је тако и куље, романтичније

Bebop, nemaš više šta da kažeš. Tvoj avatar je gola žena vezana za stolicu. Za to bi u Iranu dobio pedeset udaraca bičem. Ćuti i stidi se, i zahvali i ovom stepenu seksualne tolerancije koji vlada ovde.

6. podrska Pandama!

Pandan panadanise!

Recite NE! srpskom bratoubilackom ratu!

Panda jer moj brat Srbin!

jest da je lenj i samo jede bambus i prca se u bulju al on je moj brat!

7. Мој аватар је уметност, тј лик из француског стрипа, свако поштовање према фиктивној икони. Ствар је лабилности ега, и препуштања ИД-у, ствар несигурности и богме неке аномалије у алелима ДНК-а.

8. Jesu ljudi tehnoloski napredovali mnogo ,i ovako sve je lepo, ali mentalno smo jos 18. vek

9. Бла бла, у томе је проблем, то прогресивно слободоумно "конструктивно" хуманистичко размишљање, то нас је довело и до слабости спиритуалности и немогућности самоконтроле. Неке ствари се не мењају, као што је добар кајмак и сланина.

10. Ствар је лабилности ега, и препуштања ИД-у, ствар несигурности и богме неке аномалије у алелима ДНК-а.

Stvar je u popularnoj psihologiji i sakatoj interpretaciji genetike :)

Je l' mu ovo kurac ili patrljak.

To mu je valjda stopalo, izgleda da penetrira time.

11. Мој аватар је уметност, тј лик из француског стрипа, свако поштовање према фиктивној икони.

A stvarno, malo je oftopik, ali pogledaj stripovske i filmske superjunake. Koliko njih ima ispoljenu seksualnost? I kakva je seksualnost stripovskih junaka? Nešto mi tu smrdiiiii...

12. Сексуалност стриповских јунака је разноврсна, доминантост, субмисивност и све остало што краси сексуалну енергију. Јес, има пун кобас хомотранссексуалних ликова, посебно у јапанским франшизмама, али заиста, то што ме неки стрип забавља, не значи да треба да подржавам такво понашање и у реалном животу.

13. то што ме неки стрип забавља, не значи да треба да подржавам такво понашање и у реалном животу.

Ukoliko me kapiraš, šta hoću da kažem, više ne postoji "realni" život i sada je sve virtuelno. Betmen i Robin su danas stvarniji od milijardi ljudi na ovoj planeti. Sa sve svojim stripovskim latentnim homoseksualizmom. Ahil i Patrokle su za ceo antički svet bili stvarniji od nekog tamo anonimnog atinskog ribara. Moraš da uzmeš mnogo toga u obzir da bi mogao seći sekirom stvari kako ti odgovara da ih uklopiš u svoju teoriju. Ako imaš koherentnu teoriju.

14. Капирам, и још једном, кривица се приписује самом свесном модерном
    хомосапиенсу ( гејсапиенс ). Оно што ви сажаљевате, и подржавате, ја видим као слабост, у ту настаје раздор. Не, нисам арогантан, само су ми неке ствари непојмљиве. Људски род се ближи екстинкцији, управо због тих раздора, револта и кршења социјалне равнотеже.

15. Бебопе, ш'о улазиш у фрку кад си слабији?

16. Бебопе, ш'о улазиш у фрку кад си слабији?

Тешко ће неко бит тежи од 125 килограма.

17. Људски род се ближи екстинкцији, управо због тих раздора, револта и кршења социјалне равнотеже.

Dovoljno je i trajao...

18. Људски род се ближи екстинкцији, управо због тих раздора, револта и кршења социјалне равнотеже.

Bliži se, ali zbog prenaseljavanja planete i trošenja njenih resursa. Ja mislim da je homoseksualizam način da se populacija malo obuzda, da natalitet malo padne, jebote pojedosmo sve kao skakavci, istrebismo sve živo... Već je i Bog shvatio da više ne može kontrolisati natalitet ratovima, jerbo će neki od sledećih biti nuklearni, pa će morati sve iznova da stvara. I zato je stvorio gej parade, da malo ljudi olade sa razmnožavanjem i tom prokletom biologijom. Ali to je samo moja teorija, namenjena onima koji smatraju da je homoseksualnost loša jer loše utiče na natalitet.

19. Dovoljno je i trajao...

Јес, и време је да све изумре, кацу могли диносауруси, можемо и ми.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.