Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Narodna volja je ujednačena oko mažoretkinja, curice u suknjicama uglavnom ne smetaju. Niko neće da se buni, bar ne javno, nema spora. Ali verujem da pre više od sto godina to nije bilo po moralu tadašnjeg društva. Žene su nosile duge suknje i bilo je nezamislivo da paradiraju polugole. I meni bi bilo bezveze da kažem nešto o gejevima, ali ovako mi deluje neodgovorno da ćutim jer ih teraju u četiri zida, opet konzervativci, progres im je samo kada kupe novi Ajfon ako imaju love.
I otkud uverenje da se ništa ne rešava, možda su se nečije predrasude razbile, možda neko nije samo lupetao već i ozbiljno promislio, razum uključio. Nada, kao i kod neizlečive bolesti, poslednja umire.
To je i meni palo na pamet, ali trenutno je zastoj sa širenjem biznisa dok se šef ne vrati.
Nikada se nismo pljuvali oko toga ko kosi a ko vodu nosi...
REPUBLIKA SRPSKA HOĆE NEZAVISNOST, NEĆEMO DA SE PRIPAJAMO SRBJI!
Pravda za polarne medvede !!!
Gej je ok.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/579666_4640521252812_1481876024_n.jpg
Da li je moguće da vi i dalje raspravljate o ovoj gluposti? Ne poznajem nijednu gej osobu ili se makar niko od ljudi iz mog okruženja nije izjasnio kao gej. Sa druge strane moja koleginica u svom društvu ima nekoliko homoseksualca kojima nikad u životu nije padalo na pamet da odu na tu paradu iz jednog jedinog razloga. Nije u pitanju strah (potpuno opravdan) od onih magaraca koji bi ljudima da otvaraju lobanje, već su razlog likovi koji se u medijima pojavljuju ispred udruženja homoseksualaca koja učestvuju u organizaciji parade.
Što se tiče tih prijatelja moje koleginice i njihovog mišljenja o likovima koji ordiniraju po medijima u ime udruženja homoseksualaca - radi se o ljudima koje boli kurac za prava gejeva više nego mene ili bilo koga od vas na ovoj temi, već im je do jaja da dobro žive na osnovu ove teme. Jebi ga, svi su registrovani kao NVO i pare samo kaplju iz budžeta pa i nemaju potrebu da rade neki pravi posao već im je dovoljno da kenjaju po medijima mesec dana pred paradu, kukaju o ugroženosti i da se posle toga opet izgube iz javnosti u narednih šest ili više meseci dok ne počne priča o sledećem prajdu. Prema tome nije njima duše zinulo za prava već za lovu.
Auuuuu gonzo kakv si čovek? Prijatelji moje drugarice, šatro. Što lepo ne priznaš lololo
Glavni nemoj me zajebavati. :)
Ovo sam zaista ozbiljno napisao bez namere da teram zajebanciju jer smatram temu za ozbiljnu (ne kao temu sa foruma već u svakodnevici).
Ако се узме процентуални број болесних људи, са грешком у генима, тј. хомосексуалаца како их медицина назива...од нас рецимо 100нак који су тренутно онлајн део је геј, илити има ту болест која од 70 и неке се не зове више болест.
Ако су толико поносни што се јавно не покажу овде?
Gonzo, čim si spomenuo koleginicu s posla ja poletio da podjebem. Poslije sam pročitao i ostalo, i mislim, da si debelo u pravu. Debelololololo
Ne, zaista!
To je posao psihologa. ALI DOBRIH. Manite vi diplomirane psihologe bez duha za istu. Oni se bave svime osim suštinom problema. Dakle - postoji način. Kao što svemu postoji uzrok postoji i način. Naglasila sam već - VOLJA koja je takođe predmet psihologije jedna je od ključnih stvari. ''Da ne umiru'' - ne znam ko je napisao ovu glupost ali da odgovorim. Ja ih nisam osudila na smrt - nego na život u paklu. Jer šta je drugo ne lečenje od sebe samih u svetu u kom milionima godina važe jedni te isti zakoni? Dakle - život u paklu. Hajde neka šetaju onda svi DUŠEVNI BOLESNICI. Zašto neko ne oslobodi ludake? Jednako su bezprizorni... Čak nisu ni toliko gnusni. Zatvorenici takođe. Zašto je zločin ubiti krvnički ako će zaboga neko na taj način zadovoljiti svoj nagon, svoj poriv!?? Hajde - zašto je zločin?
Nego lepo treba tražiti uzrok i otkloniti ga i pre nego ispolji svoje delovanje. Manite te babske priče o urođenom zlu i bla bla Đavo ovo ono ... Bog, baba Jaga bajalica i tra la la ... Ja više ne komentarišem ovu temu. Pozdrav.
Čisto da uneozbiljim temu...Narodna poslovica kaže: Bolje sprečiti, nego lečiti.
Геј бракови-НЕ.
Разлог: Није хришћански а ни по законима природе.
Усвајање деце од стране геј парова-НЕ.
Разлог: Зашто би неко дете које је већ неком тешком муком остало без родитеља завршило у морбидним чељустима неприродног пара, које би уз јутарњи доручак било приморано да гледа како се два мушкарца жвалаве и пипкају предтсвљајући ту болест као нешто нормално.
Парада...поноса-НЕ.
Зашто би дискриминисали остале сексуално девијанте групе, педофиле, некрофиле, зоофиле и остале.
Разлог: Зашто би неко дете које је већ неком тешком муком остало без родитеља завршило у морбидним чељустима неприродног пара, које би уз јутарњи доручак било приморано да гледа како се два мушкарца жвалаве и пипкају предтсвљајући ту болест као нешто нормално.
Jel se tvoji ćale i keva pipaju i žvalave za doručkom?
Зашто би дискриминисали остале сексуално девијанте групе, педофиле, некрофиле, зоофиле и остале.
Glupost. Leš ne može da kaže da hoćeš da ga jebeš, deca su deca i isto ne mogu to da kapiraju ni da ti dozvole, niti životinje. Glupa ti je analogija.
Опаааааааааааааааа.
Ja ne mogu da verujem kakve gluposti ovde čitam....
http://24.media.tumblr.com/tumblr_maz31gL5LT1qlq9poo2_500.gif
ja nisam cuo bar jedan argument "ZA" paradu.
Разлог: Није хришћански а ни по законима природе.
jeste, idi pali hrast na badnje veče i slavi slavu svetog iliju gromovnika, hrišćanine
kakve veze ima ako nije hrišćanski, valjda je srbija sekularna država? bar papir tako kaže
nije ni muško-ženski brak po zakonima prirode, prirodno je da se kopulira svako sa svakim pogodnim za rasplod