Gej smorada

1. Хахахаха, јој, што сам се исмејао :)
    Иначе, је л за време прве гепараде, док су сви вриштали да је не желе, донето оно срање и гласање за аутономију Војводине?

2. Zato što je to stvar njihovog ukusa,

Nije to stvar ukusa nego psihe. Donekle se slažem sa Jelenom o poštovanju tuđe različitosti. Svi smo unikalni. Ali...
    ALI - homoseksualizam nije prirodno stanje stvari - enormno odskače od prirode! (čak nije ni natprirodno, samo je PROTIV, kontra, izopačeno). I to po meni nije ok. Ne mogu dve ženske niti muške jedinke dati potomstvo - to prosto nije moguće - pa i da je - toliko je nezamislivo i odvratno čak i jednom širokom umu. Kao i kloniranje, kao i sve te za pojedince VAUUUU stvarčice, i tako to, kao i tehnološki napredak ... i niz toga - da ne dužim. Ako nešto nije u skladu sa prirodom drugih ljudi - to je ok, i to podržavam! Čak je zdravo. Ali ako nešto nije u skladu sa PRIRODOM uopšte - to je onda ANOMALIJA.
    To je psihička anomalija, jer telesna je nešto sasvim levo - (šimejl npr). Bolest. Ne osuđujem. Oni su bolesni - a bolest nije greh. Umesto da ih tuku po ulicama trebalo bi ih adekvatno lečiti - inače homoseksualizam je postojao od kako je sveta i veka... samo je bio tabu, da ne navodim načine na koje su kažnjavani - kastrirani su i živi spaljivani kad bi bili uhvaćeni, ženama su odsicali dojke... ect.
    Dalje - verujem da zdrava (naglašavam ZDRAVA) ljudska psiha ima poriv ka svemu tome - sto posto, neoborivo, ali neoborivo - nema čoveka kome nisu kroz glavu prošle svakakve prljavštine od seksa sa životinjama pa do kasapljenja (što zvuči jezivo, ali tako je) samo ZDRAVA psiha to označava kao negativno i prepoznaje kao odvratno i zato potiskuje i odbacuje. Bolesna pak - dozvoljava tim porivima da pređu granice fantazija. I traži slobodu. A to nikad neće dobiti. Lečiti ih treba.

3. E, sad će neko reći ''Pa njih je priroda takve stvorila!'' NIJE. Stvorila ih je kao mušku i žensku jedinku. Ona je dakle uradila svoje. Zašto u periodu najranijeg detinjstva dolazi do poremećaja afiniteta prema suprotnom polu - time bi se trebali pozabaviti psiholozi.
    Isto bi bilo kad bi rekli ''Ja sam rođeni ubica, to mi je u genima!'' Kako da ne ... Rođen si kao čovek. Šta ćeš postati zavisi od brojnih spoljašnjih ali i unutrašnjih faktora. I Tesla je mogao čuvati ovce na nekoj od palanina. Ni geniji nisu tako retki kao što svet misli. VOLJA. To je ključna stvar. To je jedini mehanizam koji stoprocentno može da izbrusi kamen do dragulja. I obrnuto.

4. Isto bi bilo kad bi rekli ''Ja sam rođeni ubica, to mi je u genima!'' Kako da ne ...

Ne čovek stvarno može da se rodi kao ubica, isto kao što se rađa kao derpe, tu spoljašnji uticaj nema nikakvog illi nikakvog zanačajnog uticaja.

5. Aman, zašto se već više ne zaključa ova tema??? Svake godine ista priča, bez kraja i rešenja, palamudjenje u beskraj.

6. ja ne znam sto vas sve toliko boli kurac za paradu? alkaloid, podrzavam tvoj predlog...

7. Кључ, катанац, пребранац! Ура!

8. Ja bi im obezbedio jedan park, ogradio ga i postavio policiju okolo, nek se izjebu i paljba kući...

9. Oni su bolesni - a bolest nije greh. Umesto da ih tuku po ulicama trebalo bi ih adekvatno lečiti

A kako bi ih ti lečila? Jesi čula, šta je najdelotvornije?

Aman, zašto se već više ne zaključa ova tema??? Svake godine ista priča, bez kraja i rešenja, palamudjenje u beskraj.

Mora biti priče, jer ljudi uvek mogu da nauče - čuju nešto novo.

10. Иначе, је л за време прве гепараде, док су сви вриштали да је не желе, донето оно срање и гласање за аутономију Војводине?

Gej parada kao magla ratišta.
    Kad kažem gej parada mislim na gej paradu. Da sam rekao parada ponosa mislio bih na paradu ponosa da sam reako ajvar mislio bih na ajvar. Mmmm ajvar...

11. Ako bi se zaključavale ovakve teme, o čemu bi smo onda pričali ???

Mora da postoji neka rasprava bre XD

12. A kako bi ih ti lečila?

neke bolesti su neizlječive.

13. Nisam citao druge postove, ali zasto se svake godine otvara ovakva tema? Jedni ce da seru kako su i oni ljudi dok ce drugi pisati ubi ubi pedera. Sve je vec vidjeno i svi su vec rekli misljenje o tome. Koga bre boli kurac za njih?

14. Smorila tema, vuče se od 2009. i ni za dlaku se nije pomerilo, dosadilo bre. Ima i drugih parada, mažoretkinje, parada pijanstva i kiča, parada večernjih želja itd.

15. Stari Grci su bili najpametniji po pitanju homoseksualaca - ženski deo su poslali na Lezbos, a muški deo u Parlament. Mi smo, čini mi se, sve poslali u Parlament...

16. Ja da sam žensko bio bih lezbejka.

17. neke bolesti su neizlječive

Tačno, ali ih ipak neki leče, valjda iz nade da će uspeti, smrti izbeći. Dakle, kako se leče homoseksualci da ne umru?

18. Dakle, kako se leče homoseksualci da ne umru?

I mene to zanima. Jel ima neki antibiotik?

19. Smorila tema, vuče se od 2009. i ni za dlaku se nije pomerilo, dosadilo bre. Ima i drugih parada, mažoretkinje, parada pijanstva i kiča, parada večernjih želja itd.

+много
    Ајде да се пљујемо око нечега око чега се нисмо толико често пљували. Ово је досадило.

20. Dakle, kako se leče homoseksualci da ne umru?

JA sam cuo da i to moze da se sredi u Blek Riveru,al ne znam da li garantuju ovaj deo oko neumiranja.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.