Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
BAjaga ima poduboko grlo, oralisao je Instruktore po redu.
Mrmun je čuo da Blajvaga ne jebe, pa se solidariše šnjime.
Мрмуне, сила је у теби јака, чим смеш да отвараш овакве теме, против ЊИХ.
Ko su "NJIH"?
Милан и Маргита, милсиш да су они били толико примитивни и приземни да се спавају? Мој ти, њихове астралне пројекције су се спајале у једно и на тај начин су остваривали најдубљи интимни однос.
sve rečeno!
Mislite, jeb'o?
:)
Jašta je.
Znam ja to, al' me zanimalo šta vi mislite :)
Ja mislim da ni on ne zna kad ju je kresnuo zbog silnih opijata. Al' definitivno jeste.
ja mislim da je kresnuo jednom...al mu margita rekla..da bas i nije neki jebac i da ima picajzle u kombinaciji sa hlamidijom ...milan se skenjao i napisao pesmu "ti si sav moj bol"...
Kakva kraljevska tema!
Posto ja ne znam da uradim quote na ovom sajtu xD citaracu gore onog lika
"Милан и Маргита, милсиш да су они били толико примитивни и приземни да се спавају? Мој ти, њихове астралне пројекције су се спајале у једно и на тај начин су остваривали најдубљи интимни однос."
Ala je tebi dobro ...
Šta li je Uroš (pre operacije lica)
mislio o tome? Hmmmmm....
Lane se nije skidao sa igle i Margite
kolač u oganju?! nemoguće!!!
nadam se
Ja bi iz respekta prema, možda najboljem srpskom bendu, zaključao ovu temu.
Kao da je sve to toliko važno.
Serb, kakve veze ima rispekt prema bendu sa ovim filosofskim pitanjem? :)
Margita je spavala Milana ne on nju
Samo da primetim da je Blek izgleda kvalitetnu stvar sinoć koristio :)