Prijava

извини, онај с чиме..? главићем? :) немам то, али могу да ти средим нешто ;)
на која 4 бре, оно што си између рачунам по 0,5.

Пуфнице не мора баш "свако" да зна. А леексли, где је моја контра ту? Хоћеш рећи да сам лажов јер сам имам једно ДА у целом тесту? Не придај себи толико значаја да ћу теби контрирати ко да си Џими.

нисам ја та која себи придајем значаја, већ ви који се штрецате на сваки мој пост и гајите негативна осећања према мом налогу :) под ви мислим на пар вас. али немојте да престајете јер је мени то страшно смешно у 90% случајева :)
да то хоћу рећи, и нисам ја то измислила већ психолози или шта већ. највећи број особа има бар две категорије, а пише чак да је пожељно имати их што више, не капирам што али иде ми у прилог јер ја имам, редом, 2, 2, 2.5, 3, 2.5 :)

Опет ти себи придајеш значај. Говорио сам о ТЕСТУ, не о твом посту. Ти чак ниси ни поставила тест, само си додала кључ. Како тебе нападам леба ти, о егоманијаче. (сад те нападам)

Zao je, najzliji, pusti ga;)

и ја говорим о тесту, де проблем..? ја кажем да је ок и занимљив, а ти се спрдаш и кажеш да га треба користити као детектор лажи. зато сам рекла да можда намерно контрираш. иначе не бих то помислила, него нисам заборавила онај пвт где си отворено изнео нетрпељивост према мени, без назнаке разлога и повода за таква ружна осећања :)

Ju! Podeli sa nama! Sram ga bilo!

Нека пејстује ако оће. Боли ме курац за тај пвт. Девојка се нашла прозваном, као и сада. Њезин проблем.

xaxaxaxaxxa :)
En_Dotter
Пре свега ово није малињак, ово је купињак. Не троши време на мене, јер сам нико и ништа. Друго, нервираш ме константно (и ја тебе вероватно) и не знам чему пвт. Шта ја хоћу од тебе не могу добити и то је моја ствар.

03. decembar 2010

ја га питала шта хоће и јел има неки проблем јер је нешто пиздео на некој теми на мене, не сећам се на којој :)

Бар у цитат стави, збуни ме само тако! :Д

ЕДИТ: Не повезано је и не види се зашто сам то одговорио ал ајд.

Perfekcionista koji treba da zapne još jače, ali da to ne bude užurbano...

Zanimljiv test.

15,5, meni je ispalo ono "zapni jače" ali se slažem, slabije...