Svi gotive, a ja pljujem...

1. Fudbal. I Zlatana Ibrahimovica. I Dragon Age serijal. I Twillight. 38,54 dinara i ostalu druzinu... I tako...

2. Džejmsa Bonda u svim varijantama. Šona Konerija, Bitlse, Bugare, Ajaks, starke, hipike, Kastra i Gevaru.

edit: Formulu 1, Top gir i tako to...

3. Mrzim slave.
    Božić iz dubine duše prezirem.
    Mrzim brushaltere. Volim da ih gledam, ali tako su jebeno neudobni.
    Pihtije i džigericu sam oduvek mrzela, kao i paštetu i viršle. A i ne shvatam zašto neko daje deci takve otpatke od hrane.
    Čajeve isto prezirem.
    Mrzim jednom glumca, mislim da se Ludgren zove (plav je i uvek glumi nekog zlog lika). mnogo smara.

4. mislim da se Ludgren zove

Ralf :)
    LuNdgren
    Ne znam film gde on glumi pozitivca. Meni je do jaja lik... :D

5. Hahahahaha moj transfer :D
    Sad sam pogledao na guglu, to uopšte nije taj na koga sam mislio :)))

6. -popove
    -naučno fantastične filmove.
    -Pink tv.
    -Sve one španske i turske govnjive serije koje moja žena prati.
    -hipohondre.

7. naučno fantastične filmove.

Smor.

8. Madonna. Jedina stvar koju gotivim kod nje je to što je bila žena Gaja Ričija.

9. Sve filmove i knjige u kojima se spominje bilo šta nerealno i van stvarnog života. Može da bude remek delo ako se pojavi vukodlak ili neka tako pička materina-kraj. Bajke su za pičkice.

Fudbalski klub Barselonu, tvrdim da igraju najdosadniji fudbal još od Arsenala-pre nego što je došao Venger.

Bilo kakve emotivne kurce-palce sa devojkom na javnim mestima. Odvratno.

10. film: "requiem for a dream"

mislim da je sranje bez poente... mislim odgledas ceo film, i jedino sto mi je ostalo u glavi na kraju je "drugs are bad, m-kay"

11. Sve filmove i knjige u kojima se spominje bilo šta nerealno i van stvarnog života. Može da bude remek delo ako se pojavi vukodlak ili neka tako pička materina-kraj. Bajke su za pičkice.

Fudbalski klub Barselonu, tvrdim da igraju najdosadniji fudbal još od Arsenala-pre nego što je došao Venger.

Bilo kakve emotivne kurce-palce sa devojkom na javnim mestima. Odvratno.

prvo sam hteo da prekopiram samo prvi deo posta a onda sam pročitao do kraja i sa svime se apsolutno slažem.

12. Fudbalski klub Barselonu,

13. Forest Gump-a,idiotski film o idiotu. A,da i Rain Man-a,kišni film o kišnom coveku sto stoji na kiši i ne zna kako se zove.

14. Pirsinge, tetovaže, automobile, motore, alkohol, cigarete, čips, koka kolu, pljeskavice, buđavi SPORT.

Ljudi bi trebalo da budu vesela bića na nekom zelenom poljančetu gde je lepo i sunčano, i da love leptire, ili tako nešto, ne da se truju gore navedenim sranjima.

15. Fudbalski klub Barselonu, tvrdim da igraju najdosadniji fudbal

daaaa

film: "requiem for a dream"

ali muzika???

16. buđavi SPORT.

Како мош да се трујеш спортом?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.