Mrzim slave.
Božić iz dubine duše prezirem.
Mrzim brushaltere. Volim da ih gledam, ali tako su jebeno neudobni.
Pihtije i džigericu sam oduvek mrzela, kao i paštetu i viršle. A i ne shvatam zašto neko daje deci takve otpatke od hrane.
Čajeve isto prezirem.
Mrzim jednom glumca, mislim da se Ludgren zove (plav je i uvek glumi nekog zlog lika). mnogo smara.
Sve filmove i knjige u kojima se spominje bilo šta nerealno i van stvarnog života. Može da bude remek delo ako se pojavi vukodlak ili neka tako pička materina-kraj. Bajke su za pičkice.
Fudbalski klub Barselonu, tvrdim da igraju najdosadniji fudbal još od Arsenala-pre nego što je došao Venger.
Bilo kakve emotivne kurce-palce sa devojkom na javnim mestima. Odvratno.
Sve filmove i knjige u kojima se spominje bilo šta nerealno i van stvarnog života. Može da bude remek delo ako se pojavi vukodlak ili neka tako pička materina-kraj. Bajke su za pičkice.
Fudbalski klub Barselonu, tvrdim da igraju najdosadniji fudbal još od Arsenala-pre nego što je došao Venger.
prvo sam hteo da prekopiram samo prvi deo posta a onda sam pročitao do kraja i sa svime se apsolutno slažem.
Ljudi bi trebalo da budu vesela bića na nekom zelenom poljančetu gde je lepo i sunčano, i da love leptire, ili tako nešto, ne da se truju gore navedenim sranjima.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Fudbal. I Zlatana Ibrahimovica. I Dragon Age serijal. I Twillight. 38,54 dinara i ostalu druzinu... I tako...
Džejmsa Bonda u svim varijantama. Šona Konerija, Bitlse, Bugare, Ajaks, starke, hipike, Kastra i Gevaru.
edit: Formulu 1, Top gir i tako to...
Mrzim slave.
Božić iz dubine duše prezirem.
Mrzim brushaltere. Volim da ih gledam, ali tako su jebeno neudobni.
Pihtije i džigericu sam oduvek mrzela, kao i paštetu i viršle. A i ne shvatam zašto neko daje deci takve otpatke od hrane.
Čajeve isto prezirem.
Mrzim jednom glumca, mislim da se Ludgren zove (plav je i uvek glumi nekog zlog lika). mnogo smara.
Ralf :)
LuNdgren
Ne znam film gde on glumi pozitivca. Meni je do jaja lik... :D
Dolf Lundgren.
Hahahahaha moj transfer :D
Sad sam pogledao na guglu, to uopšte nije taj na koga sam mislio :)))
antiviruse
-popove
-naučno fantastične filmove.
-Pink tv.
-Sve one španske i turske govnjive serije koje moja žena prati.
-hipohondre.
Skank. PU!
http://1.bp.blogspot.com/_IY5KqeR7Dcc/THiTQtUXCaI/AAAAAAAAAxY/mC7iDQwCQyE/s1600/Dolph_Lundgren_HF_L_2_50249_2167.png
Yes. Nikad mi nije bilo jasno što se svi lože na njega, kad postoji samo jedan Jason Statham. Ah :))))
http://www.cityoffilms.com/wp-content/uploads/2010/11/jason_statham.jpg
Smor.
Madonna. Jedina stvar koju gotivim kod nje je to što je bila žena Gaja Ričija.
film: "requiem for a dream"
mislim da je sranje bez poente... mislim odgledas ceo film, i jedino sto mi je ostalo u glavi na kraju je "drugs are bad, m-kay"
prvo sam hteo da prekopiram samo prvi deo posta a onda sam pročitao do kraja i sa svime se apsolutno slažem.
Forest Gump-a,idiotski film o idiotu. A,da i Rain Man-a,kišni film o kišnom coveku sto stoji na kiši i ne zna kako se zove.
Pirsinge, tetovaže, automobile, motore, alkohol, cigarete, čips, koka kolu, pljeskavice, buđavi SPORT.
Ljudi bi trebalo da budu vesela bića na nekom zelenom poljančetu gde je lepo i sunčano, i da love leptire, ili tako nešto, ne da se truju gore navedenim sranjima.
daaaa
ali muzika???
Како мош да се трујеш спортом?