vala,otkad smo pevali neki novi klinci na svim probama,generalnim probama hora i priredbama u školi,stvarno mi se na mozak popeA!
i,lilbet ženo,pogledaj u mobilan,imaš mesaž -.-
Peperse. Kidis mi se penje na kurac sve više iz dana uz dan. A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe antipatičan.
nemam pojma butt,nisam listala,a znam da ga dosta ljudi oduvek gotive.a,mene iritira od osnovne,tada smo i pevali,a pogotovo tada su se deca ložila,a i matori.on mi prvi pao na pamet.ima još stvari,ću bačam lejta listu.
Peperse. Kidis mi se penje na kurac sve više iz dana uz dan.
A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš
rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe
antipatičan
Amin. Čak sam pokušao da skinem diskografiju da zagrebem malo ispod ovih najpoznatijih i sve mi to go kurac. Obrisah to što sam skidao. Smaraju me Pepersi, i to neviđeno.
đorđa balaševića.nije da pljujem,prosto nije za mee,iritira mi neki nerAv.
e, da, eto njega sma zaboravila..
vala,otkad smo pevali neki novi klinci na svim probama,generalnim probama hora i priredbama u školi,stvarno mi se na mozak popeA!
i,lilbet ženo,pogledaj u mobilan,imaš mesaž -.-
Mhm, tesko da svi gotive balasevica. Gotovo na svakoj strani ovde je popljuvan, lolo.
Peperse. Kidis mi se penje na kurac sve više iz dana uz dan. A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe antipatičan.
nemam pojma butt,nisam listala,a znam da ga dosta ljudi oduvek gotive.a,mene iritira od osnovne,tada smo i pevali,a pogotovo tada su se deca ložila,a i matori.on mi prvi pao na pamet.ima još stvari,ću bačam lejta listu.
Pepersi su objektivno govno.
И серем се на панкерај, било какав.
И серем се на панкерај, било какав.
Пљујеш, срећо, а походиш концерте Гоблина. мњах
harry potter,avatar.
ivana ivanovica
south park
Liblet i ako si ne nervirala više me ne nerviraš (toliko), kad sam vidio da te nervira Haus.
A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš
rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe
antipatičan
Amin. Čak sam pokušao da skinem diskografiju da zagrebem malo ispod ovih najpoznatijih i sve mi to go kurac. Obrisah to što sam skidao. Smaraju me Pepersi, i to neviđeno.
Metal muziku! Ne znam kako bre mozete toliko da se primate na ovo.I naravno inter odvratni jebem ih u usta!
Seselj, metal, futurama...
Пиво и Русе.
Plašiš me decxko, pank keva.
Jebenu čokoladu sa jagodama. Odvratno, mnogo mi je slatka, baš ne volim.
adel,ide mi na živce u nemogućim razmerama.
Viski, ni do kolena dobroj domaćoj.