Svi gotive, a ja pljujem...

1. đorđa balaševića.nije da pljujem,prosto nije za mee,iritira mi neki nerAv.

2. đorđa balaševića.nije da pljujem,prosto nije za mee,iritira mi neki nerAv.

e, da, eto njega sma zaboravila..

3. vala,otkad smo pevali neki novi klinci na svim probama,generalnim probama hora i priredbama u školi,stvarno mi se na mozak popeA!
    i,lilbet ženo,pogledaj u mobilan,imaš mesaž -.-

4. Mhm, tesko da svi gotive balasevica. Gotovo na svakoj strani ovde je popljuvan, lolo.

5. Peperse. Kidis mi se penje na kurac sve više iz dana uz dan. A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe antipatičan.

6. nemam pojma butt,nisam listala,a znam da ga dosta ljudi oduvek gotive.a,mene iritira od osnovne,tada smo i pevali,a pogotovo tada su se deca ložila,a i matori.on mi prvi pao na pamet.ima još stvari,ću bačam lejta listu.

7. Pepersi su objektivno govno.

8. И серем се на панкерај, било какав.

9. Warner von Latinsche
    И серем се на панкерај, било какав.

Пљујеш, срећо, а походиш концерте Гоблина. мњах

10. harry potter,avatar.
    ivana ivanovica

11. Liblet i ako si ne nervirala više me ne nerviraš (toliko), kad sam vidio da te nervira Haus.

12. Peperse. Kidis mi se penje na kurac sve više iz dana uz dan.
    A okružen sam bagrom koja misli da ne možeš da slušaš
    rok, a da ne slušaš peperse i lepog jovu, koji mi je takođe
    antipatičan

Amin. Čak sam pokušao da skinem diskografiju da zagrebem malo ispod ovih najpoznatijih i sve mi to go kurac. Obrisah to što sam skidao. Smaraju me Pepersi, i to neviđeno.

13. Metal muziku! Ne znam kako bre mozete toliko da se primate na ovo.I naravno inter odvratni jebem ih u usta!

14. Seselj, metal, futurama...

15. Пиво и Русе.

16. И серем се на панкерај, било какав.

Plašiš me decxko, pank keva.
    Jebenu čokoladu sa jagodama. Odvratno, mnogo mi je slatka, baš ne volim.

17. adel,ide mi na živce u nemogućim razmerama.

18. Viski, ni do kolena dobroj domaćoj.

19. крмача,ide mi na živce u nemogućim razmerama.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.