Svi gotive, a ja pljujem...

1. Tulumbac, skonto sam ja odavno da si ti "kul", ne moraš da psuješ. Evo pošto si pogodio za Vinija, linkovao sam ti i Đorđeta Besta.

Čak, jebemmulebac?! :)

2. Šta pokušavaš da me pitaš?

3. Dok sam normalno pričao, niste kapirali, Onda pokušah sa psovanjem. Ovo iznad je bilo upućeno Čaku. "Džorž Best?" Ne razumem kakvo mu je to pitanje. I kakav odgovor očekuje.

4. Ma samo sam pitao jel hteo Džordž Besta da linkuje, opet je nekako sjeban link, ali radi. Znam ko je Džordž Best ako na to misliš.

5. Aaa, sad videh, ok, mislio sam da je meni upućeno. Znam da znaš bre, koji ti je. Negativne vibrejš tudej, lolo :)

6. Nije negativ vibrejšn nego si me oduvek nervirao iz nekog nepoznatog razloga lolo :)

EDIT: A dobar si momak lolo

7. Vidim ja, šta god pametno da kažem, ti kontriraš iako i sam znaš da je glupo. Bar si uporan. :))

8. Nije negativ vibrejšn nego si me oduvek nervirao iz nekog nepoznatog razloga lolo :)

ovakva iskrenost se mora ceniti:) kad bi svako napisao to kome misli, ovde bi izbio rat:D

9. Pa kad bi svi bili normalni kao Tulum i ovako reagovali, onda ne bi izbio rat.

10. to jeste:) mada mislim da, onako iskreno, svi osećamo kome idemo na nerve...

11. Ja mislim da me Slavk0 ne voli, zato je napravio "sandrita" nalog da me seksualno izluđuje!

12. svi gotive a ja pljijem hausa..
    mislim, jebeno dete infantilno..pa svako može da svakome priča ono što mu padne na pamet i da se ponaša prema svima razmaženo i bezobrazno, da proziva ljude..
    a slučajeve da i ne pominjem-svaka od milion bolesti obrađenih u seriji ima potpuno isti tok-počinje tako što neko počne da povraća krv ili se samo onesvesti. posle mu taman bude malo bolje zahvaljujući antibioiticima, ali mu onda otkažu pluća ..nakon toga mu otkazuju bubrezi i jetra. konačno dolaze do toga da mu snimaju mozak i tada se desi nešto šokantno-otpadne mu pola glave, deo tela ili doživi srčani udar ili oba i padne u komu. i onda haus provali da je pitanju u 99% slučajeva neka totalno benigna stvar tipa da se posekao na papir i da neće biti nikakvih posledica...i to je cela serija. i da, zaljubljen je u vilsona i ponaša se prema njemu kao ljubomorna drugarica a to kao niko ne provaljuje i svi su ubeđeni da je to zato što je nenormalan..mislim..

EDIT: ja nerviram Mešu, mada on to ne priznaje. al čim se aktiviram na nekoj temi on dođe i piše kako je tema propala i kako su je "pojedini" upropastili..evo, sad će i ovde još malo, videćete..

13. mislim, jebeno dete infantilno..pa svako može da svakome priča ono što mu padne na pamet i da se ponaša prema svima razmaženo i bezobrazno, da proziva ljude..

Не верујем.
    Остатак је истина, јако предвидљиве епизоде, баш почне да смара после 2-3 сезоне.

Сви готиве, а ја пљујем русију, русе и русофиле.

14. svi gotive a ja pljijem hausa..
    mislim, jebeno dete infantilno..pa svako može da svakome priča ono što mu padne na pamet i da se ponaša prema svima razmaženo i bezobrazno, da proziva ljude..

:(

Rekla si mi da licim na Hausa:(

15. al to samo zbog onog vrištećeg sarkazma! a to je pozitivno:)

16. Сви готиве, а ја пљујем русију, русе и русофиле.

To sam i ja prvo rekla, još pri početku! Ipak si mi brat, nemoguća je ovolika slučajnost!

17. al to samo zbog onog vrištećeg sarkazma! a to je pozitivno:)

Dobroe, ja sam emocionalna dedzgo, mojne me povredzujes!

18. Сви готиве, а ја пљујем русију, русе и русофиле.

Mog profu bi mrzeo iz dna duse ololo
    On je TEEEEEZAK rusofil.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.