Svi gotive, a ja pljujem...

1. i one kurtonjarske grupe tipa dubioza kolektiv bane sanšajn i ta sranja mi se baš penju na karu

Isto kao i Ladno pivo i Sars. uopšte ceo taj fazon.

E vala baš!

2. Кацмо већ код тога, Ладно Пиво није лоше, Сарс је ња, а остало ми је превише урбано.

3. Od S.A.R.S-a mi se sere.

4. И да Месија и Кристијана(циганина) Роналда и свако поређење њих двојице са једним јединим Роналдом Зубом.
    И Леброна Џејмса и још смешније поређење дотичног са Џорданом.

5. To je ta vrsta muzike, opušteno brate, samo kul, povuci dim, bleja, kao, a melodije niđe, a tekst samo neka sranja o ljubavi miru i sreći.

6. Svašta, onom ko ne može da razlikuje dunju i komovicu možeš komotno i tortu da filuješ govnima. Da nisi možda pušač od pamtiveka?

Pa i nisam.Kutija drine mi traje dva-tri dana a pušim sa prekidima od dva-tri mjeseca.Ali mi opet nema razlike između viskija, radze ili nečeg trećeg.

Ne volim Coldplay.

7. Čuš, ne voli Koldplej... Ali to je leeeepaaa muzikaaaa! :D Dobro dobro, ne moraš me tako gledat, evo povlačim riječ "muzika".

8. More. Svi po cijelo proljeće i zimu planiraju i štede pare za njega. E ja ove godine idem na okean!

9. Ovo:

http://www.feelstyles.com/wp-content/uploads/2012/05/Deep-V-Net-T-Shirts2.jpg

Majice na v urez. Čuh na televizor prije neki dan da se te majice u modi ovo ljeto, znači nije više seljački nosit to ("Imaš lji majcu na v urez za moga sina Ljošu?" kratka anegdota o maljisorki koja je kupovala sinu majcu na buvljak). Em što je pederski, em što je iritantno (osim ako nisi derpe, onda ćeš obožavat muški dekolte), em što moš dobit upalu pluća.

10. Đeki Ćen.
    Njega svaki put urnišu od batina, i onda ga devojka spasi i prebije negativce, i zatim on nabode glavnog negativca, koji je neki obični deda ili baba koji ne može ni da se brani, i na kraju ispadne da je on kralj borilačkih veština...

11. Ja njega mrzim iz dna duse, majku mu zutu jebem u picku. On je jedan od malo ljudi koje bih licno ubio.

12. Koji debilizam brate...

13. Plagijator, maznuo foru od Kusturice i napravio hongonški akcioni dom za vešanje...

14. Bijela rolka jebe kevu :)

EDIT: Mislim ova u Džekija :)

15. Не могу да нађем ону тему "Нервира ме то и то..." па ћу овде да напишем.
    Много ме нервирају скраћенице типа ЛОТР, ГОТ, ТЊОТ и остале. Поготово ако уз њих стоји реч фанс.
    И још једна ствар ме опасно нервира, али сам сад заборавио шта.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.