U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
paradu nisam gledala, maratonci su mi smor.
Стивен Кинг.
Једном сам узео да читам од њега неку књигу Мобилни телефон се зове. Само име ми је било одбојно, препоручила ми је то библиотекарка и ја ај нема везе рекох. Почиње тако што људи који причају на телефон одједном постану насилини и насрћу једни на друге, док шетају Менхетном. Касније помиње неког лика који трчи го улицом и описује његов курац који се клати у смјеру казаљке на сату. Ту сам завршио са читањем, неђе око двадесте странице.
Малог принца.
YU рок
Не знам што је толико специјалан тај принц. Књига ко књига.
Takođe, YU rok, kako bi bushido rek'o za kopitare
puyo shotka
The Beatles
Game of Thrones jebeni.
Vucic pickousti.
http://ceca-online.com/cms/wp-content/media/pustite-me-da-ga-vidim.jpg
Opština Indjija
Hevi metal
ko još gotivi hevi metal. samo prljave metalike razume se
zhajk,ovde se govori nesto sto SVI gotive xD
ja ne znam nikog ko to gotivi xD
Ovoga http://2.bp.blogspot.com/-o4YCBwHQln0/UY9tQUqSq5I/AAAAAAAAArI/_v9YWYkX5cE/s1600/carlin.jpg
Evo i sad ga pominju na temi o stand up komediji. Nikako da ukapiram zašto je svima smešan.
Pa brate, pa svaki dan na rts-u 1 i na rtv 1 u vestima barem jedanput u toku dana pomenu "najrazvijeniju opštinu u Srbiji".
A sad se vidi posle ove salauke tj. leda koji je naneo velike štete mnogim ljudima, da je to obična vukoje*ina od grada kad nemaju para da pomognu ugroženima.
Svagde drugde bi bilo, a da nema "najrazvijenija opština", pa sramota ljudi moji.
Dubiozu kolektiv
Амерички хумор.
CITAT
Pa brate, pa svaki dan na rts-u 1 i na rtv 1 u vestima barem jedanput u toku dana pomenu "najrazvijeniju opštinu u Srbiji".
A sad se vidi posle ove salauke tj. leda koji je naneo velike štete mnogim ljudima, da je to obična vukojeina od grada kad nemaju para da pomognu ugroženima.
Svagde drugde bi bilo, a da nema "najrazvijenija opština", pa sramota ljudi moji.
TATOC
ma ko ih jee nisu oni glas naroda