Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Rafu Bentieza
EDIT: Ovo trebalo na onu drugu temu
Који је то цар био у Ливерпулу, све му је било дозвољено, све док пола тима није било исповрјеђивано 2009. године, па су га отјерали због "лоших резултата".
Ma bogotac ja pogrešio temu, trebalo da ide na onu "svi pljuju a ja gotivim"
Andjelina Džoli. Kao neka prepička. Muškobanjasta babetina bre.
Koncerti narodne muzike. Kako bre da idem da slusam Cecu na Uscu jebenom ( primera radi ) ? Ako slusam Cecu onda to uglavnom radim pijan, u kafani, gde je to i svrsishodno.
Тројку естрадних умјетница Сека-Јеца-Цеца.
Mitke, u naslovu jasno piše SVI gotive, ako mi sutra dovedeš 15 fanova od bilo koje navedene estradne zvede koje ti poznaješ onda traži novo društvo.
Joj kako mi se sere od vas što kenjate fazon Ceca ovo Ceca ono. Kurac sečem da svako od vas zna 20 njenih pesama napamet. Ostalih 100 bar po strofu i refren obavezno. Jbt gde živite, pod staklenim zvonom, šta ne ide se u kafanu, svadbe ispraćaji i to? Ajde da se lažemo malo.
I nacionalizam jebeni. Na vrbe svi što se ponose poreklom iz države u kojoj su nasumično rodjeni na ovom svetu i ščim nisu imali nikakve veze.
Rajo brate ne proseravaj se
Jasta dumemo da slusamo u kafani,ali znaci KAFANI!!!Kojepicekmaterinesovijakoncerti????!!!
Ma ko priča o koncertu? Rajo banuj se sam na nekih des dana. Pa u buduće probaj da probaš dispišeš nešto sa manje pokušaja da budeš kul. Fazon kul je pljuvati Cecu, e jebeno nije.
Ја сам слику сагледавао мало шире. У Србији ове три наведене слуша бар 50% људи. То што знам по који рефрен је то што се пушта на журкама, ТВ-у, радију, па је просто немогуће у Србији не доћи у контакт са тим. Слушам ја остале народњаке, није то никакав проблем, али су дотичне мени одвратне. Мој лични став, ништа друго, не радим ја то зато што је "кул". Једноставно, не волим и то је. Ако неко воли да слуша, слободно, ја му не браним.
Da to mi je bio glavni cilj
Poštedi kurac, ima ovde i normalnih ljudi.
Plazma! Ne volim da jedem plazmu!
Coko-plazma je kul, ali obicna mi je kao sper ploca...
Видиш шта ти је отворена изјава и толеранција. А ја ето не слушам народњаке, мрзим их, не идем у кафану и нисам расположен за једење чаша и карасевдахе. Али нека их слуша ко хоће, нека воли ко год кога хоће, шта ме брига. И ја слушам оно што слушам зато што волим, а не зато што је то "кул". А пун ми је курац људи који кад им кажем да мрзим народњаке и не идем у кафану, одмах крећу са форама "исфолиран си, хипстер си, не знаш где су ти корени, издао си Србију, лажеш слушаш их тајно, а волиш оне дрогераше, а?" На исти начин би се некоме ко слуша народњаке могло рећи да је необразовано говедо и нижи облик живота зато што не иде на концерте класичне музике, или да је затуцани сеоски гегула јер не воли рок. Зато о тим стварима треба ћутати и оставити људе на миру.
Valdemare kul si mi lik skroz ali koliko god nemao želju ili šta već čućeš pesmu makar kad otvoriš frižider. Živiš u Srbiji, ne u Pakistanu. Jednostavno hteo ne hteo moraš jebeno da čuješ ili da znaš neku pesmu. Bio si makar na jednoj svadbi a to je dovoljno ako imaš bar malo razvijeno pamćenje da zapamtiš.
EDIT: Ovaj procenat od 50% je daleko veći.
Da, Boxeru, par pesama, ali ne 20 komada napamet, a još 100 pesama po par stihova. Bukvalno ne znam da nabrojim više od 10 pesama, a od tih 10, znam možda od 5-6 refrene i poneku strofu. I to je Ceca, od ovih ostalih znam po 3-4 maksimum, a nije da izbegavam, uze vešto izbegavanje, može da se čuje po jedna ili dve.
Jbga, svi znaju refrene, to je istina... A što se svadbi tiče, slabo pamtim i događaje, a kamo li muziku... :)