Pa treba mi jer ne nosim stalno cvike već jedino kad gledam tv, ne vidim skroz dobro na daljinu. Pa onda izađem npr. da gledam tekmu negde u gradu ili kod jarana i hoću posle u grad. E neću ih staviti u džep, nema šanse.
Jeste, zimi je bespotrebno ali ljeti ponekad treba. Jebote imam šorceve bez džepova, gde da stavim stvari?
E pa jebiga, onda ok, ali inače te torbice nose ljudi koji tripuju da su važni i neki biznismeni, pa im kao treba za sve kul stvari koje nose. Sa sve rečenicama tipa: "A kako da stavim cigare, novčanik, naočere za sunce, ključeve i mobilni u džep?" Naočare za sunce ne nosiš jer si ljakse, cigare strpaj u bulju i prestani da se kurčiš što pušiš, a novčanik većini ne treba jer u njemu imaju 250 dinara što im je dala keva za u grad. Tako da ostaje mobilni i ključevi koji mogu u džep, i 250 dinara koje staviš isto u džep. Ćao zdravo.
тачно се види према коментима ко како живи, колико отприлике има година и на шта је навикао. ево пар ајтема које без икаквог претеривања и гомилања, човек може да има:
- Документа у оној књижици, футролици, како год
- Пљуге
- Кондоми (да јбт, неки чак и то имају и користе)
- Кључеви од стана, кола
- Жваке
- Новчаник (неки само клот паре)
- Фон (данас ти заузме цео џеп, јебем му маму)
- Не дај боже да си прехлађен па имаш пика за нос/чио (ако дуваш), марамице итд..
- Цваје за сунце са све футролом
е сад, некад су ти џепови од дес сантима мали за више од 2 ствари, некад носиш уже фарке јер јебено ниси више у основној/средњој, а о изгледу као молдавски шверцер бензина ако би све ово стрпао у џеп или румунски скејтер са 5 џепова дуж ногавице да не причам
Evo ja imam ovakvo neko sranje za ličnu kartu, vozačku, pare i razne papiriće i to
http://www.oglasi.rs/images/oglas/201301/579972/1.jpg Onda imam mobilni i nekih 3-4 ključa na privesku.
Često nosim i mp3 koji je veličine švajcarskog nožića i to je to.
ово срање има више џепова него реиков комбинезон
у фарке мож да потрпаш, ал кад оћеш да извадиш нешто, мора их испразниш начисто и после да натрпаш поново
Zimi je tek bespotrebno nositi torbice. Imaš farmerke i jaknu, štaš više džepova.
Pa treba mi jer ne nosim stalno cvike već jedino kad gledam tv, ne vidim skroz dobro na daljinu. Pa onda izađem npr. da gledam tekmu negde u gradu ili kod jarana i hoću posle u grad. E neću ih staviti u džep, nema šanse.
Jeste, zimi je bespotrebno ali ljeti ponekad treba. Jebote imam šorceve bez džepova, gde da stavim stvari?
Jebena fluorescentnost. Grad mi sija od fluorescentnih 'aljina i sranja
вазда људи хејтују овај бенд,а мени је до јаја скроз
http://www.youtube.com/watch?v=oBidOS-u630
Male životinje.
дородошла назад мил'це
E pa jebiga, onda ok, ali inače te torbice nose ljudi koji tripuju da su važni i neki biznismeni, pa im kao treba za sve kul stvari koje nose. Sa sve rečenicama tipa: "A kako da stavim cigare, novčanik, naočere za sunce, ključeve i mobilni u džep?" Naočare za sunce ne nosiš jer si ljakse, cigare strpaj u bulju i prestani da se kurčiš što pušiš, a novčanik većini ne treba jer u njemu imaju 250 dinara što im je dala keva za u grad. Tako da ostaje mobilni i ključevi koji mogu u džep, i 250 dinara koje staviš isto u džep. Ćao zdravo.
Ko hejtuje Ghost? Ja znam ukupno 10 ljudi koji su ikad čuli za to.
познајем бар 10 човека којима се ич не допада, а у тим су водама.
Nije potrajao onaj trajni :)
Nemaju pojma, nije nešto spektakularan bend, ali su skroz ok.
Star Wars.
Koje sranje od lirike, muzika je okej, nije previše bledunjava. :)
АЗМОДЕУС
Meni od Ghost-a ovo najbolje, prva obrada Bitlsa da nije skroz gej i sraćkast pokušaj. http://www.youtube.com/watch?v=8nANf9vmW1s
тачно се види према коментима ко како живи, колико отприлике има година и на шта је навикао. ево пар ајтема које без икаквог претеривања и гомилања, човек може да има:
- Документа у оној књижици, футролици, како год
- Пљуге
- Кондоми (да јбт, неки чак и то имају и користе)
- Кључеви од стана, кола
- Жваке
- Новчаник (неки само клот паре)
- Фон (данас ти заузме цео џеп, јебем му маму)
- Не дај боже да си прехлађен па имаш пика за нос/чио (ако дуваш), марамице итд..
е сад, некад су ти џепови од дес сантима мали за више од 2 ствари, некад носиш уже фарке јер јебено ниси више у основној/средњој, а о изгледу као молдавски шверцер бензина ако би све ово стрпао у џеп или румунски скејтер са 5 џепова дуж ногавице да не причам
Vau, nosiš kondome kakav si jebač! Brate, kutija kondoma može da stane u svaki džep, a i možeš da ih izvadiš iz kutije i zauzimaju još manje prostora.
EDIT: Plus ako ideš kod ribe, možeš da kupiš negde usput, ne moraš da nosiš ceo put.
Hahaha kola, pa ko vozi kola kad izlazi u Beogradu? Brže stigneš busom bilo gde, plus smeš da piješ, a da ne tripuješ da ćeš kaznu da platiš.
Zauzimaju toliko malo da je bespotrebno pričati.
Geeeeej. Maramice su isto beznačajne veličine, ajde kapi i nekako, ali ko to nosi u grad.
EDIT 2: http://www.ishop.rs/upload/thumb800/0129/014654%20No-excess%20Bermude.jpg Evo u ovakve neke rendom bermude može sve to što si nabrojao da ti stane i da ne izgledaš kao da si natrpao šleper u džepove.
Evo ja imam ovakvo neko sranje za ličnu kartu, vozačku, pare i razne papiriće i to
http://www.oglasi.rs/images/oglas/201301/579972/1.jpg
Onda imam mobilni i nekih 3-4 ključa na privesku.
Često nosim i mp3 koji je veličine švajcarskog nožića i to je to.
- Pečenje u svim oblicima
- Rakija i ostala žestina
- Kisela voda
- Crne čarape
- Sve lige sem Premijerke i Bundeslige
ово срање има више џепова него реиков комбинезон
у фарке мож да потрпаш, ал кад оћеш да извадиш нешто, мора их испразниш начисто и после да натрпаш поново