Svi gotive, a ja pljujem...

1. Zimi je tek bespotrebno nositi torbice. Imaš farmerke i jaknu, štaš više džepova.

2. Pa treba mi jer ne nosim stalno cvike već jedino kad gledam tv, ne vidim skroz dobro na daljinu. Pa onda izađem npr. da gledam tekmu negde u gradu ili kod jarana i hoću posle u grad. E neću ih staviti u džep, nema šanse.

Jeste, zimi je bespotrebno ali ljeti ponekad treba. Jebote imam šorceve bez džepova, gde da stavim stvari?

3. Jebena fluorescentnost. Grad mi sija od fluorescentnih 'aljina i sranja

4. вазда људи хејтују овај бенд,а мени је до јаја скроз
    http://www.youtube.com/watch?v=oBidOS-u630

5. дородошла назад мил'це

6. E pa jebiga, onda ok, ali inače te torbice nose ljudi koji tripuju da su važni i neki biznismeni, pa im kao treba za sve kul stvari koje nose. Sa sve rečenicama tipa: "A kako da stavim cigare, novčanik, naočere za sunce, ključeve i mobilni u džep?" Naočare za sunce ne nosiš jer si ljakse, cigare strpaj u bulju i prestani da se kurčiš što pušiš, a novčanik većini ne treba jer u njemu imaju 250 dinara što im je dala keva za u grad. Tako da ostaje mobilni i ključevi koji mogu u džep, i 250 dinara koje staviš isto u džep. Ćao zdravo.

7. Ko hejtuje Ghost? Ja znam ukupno 10 ljudi koji su ikad čuli za to.

8. познајем бар 10 човека којима се ич не допада, а у тим су водама.

9. дородошла назад мил'це

Nije potrajao onaj trajni :)

10. познајем бар 10 човека којима се ич не допада, а у тим су водама.

Nemaju pojma, nije nešto spektakularan bend, ali su skroz ok.

11. Koje sranje od lirike, muzika je okej, nije previše bledunjava. :)

12. Meni od Ghost-a ovo najbolje, prva obrada Bitlsa da nije skroz gej i sraćkast pokušaj. http://www.youtube.com/watch?v=8nANf9vmW1s

13. тачно се види према коментима ко како живи, колико отприлике има година и на шта је навикао. ево пар ајтема које без икаквог претеривања и гомилања, човек може да има:
    - Документа у оној књижици, футролици, како год
    - Пљуге
    - Кондоми (да јбт, неки чак и то имају и користе)
    - Кључеви од стана, кола
    - Жваке
    - Новчаник (неки само клот паре)
    - Фон (данас ти заузме цео џеп, јебем му маму)
    - Не дај боже да си прехлађен па имаш пика за нос/чио (ако дуваш), марамице итд..
    - Цваје за сунце са све футролом

е сад, некад су ти џепови од дес сантима мали за више од 2 ствари, некад носиш уже фарке јер јебено ниси више у основној/средњој, а о изгледу као молдавски шверцер бензина ако би све ово стрпао у џеп или румунски скејтер са 5 џепова дуж ногавице да не причам

14. - Кондоми (да јбт, неки чак и то имају и користе)

Vau, nosiš kondome kakav si jebač! Brate, kutija kondoma može da stane u svaki džep, a i možeš da ih izvadiš iz kutije i zauzimaju još manje prostora.

EDIT: Plus ako ideš kod ribe, možeš da kupiš negde usput, ne moraš da nosiš ceo put.

- Кључеви од стана, кола

Hahaha kola, pa ko vozi kola kad izlazi u Beogradu? Brže stigneš busom bilo gde, plus smeš da piješ, a da ne tripuješ da ćeš kaznu da platiš.

- Жваке

Zauzimaju toliko malo da je bespotrebno pričati.

- Не дај боже да си прехлађен па имаш пика за нос/чио (ако дуваш), марамице итд..
    - Цваје за сунце са све футролом

Geeeeej. Maramice su isto beznačajne veličine, ajde kapi i nekako, ali ko to nosi u grad.

EDIT 2: http://www.ishop.rs/upload/thumb800/0129/014654%20No-excess%20Bermude.jpg Evo u ovakve neke rendom bermude može sve to što si nabrojao da ti stane i da ne izgledaš kao da si natrpao šleper u džepove.

15. Evo ja imam ovakvo neko sranje za ličnu kartu, vozačku, pare i razne papiriće i to
    http://www.oglasi.rs/images/oglas/201301/579972/1.jpg
    Onda imam mobilni i nekih 3-4 ključa na privesku.
    Često nosim i mp3 koji je veličine švajcarskog nožića i to je to.

16. - Pečenje u svim oblicima
    - Rakija i ostala žestina
    - Kisela voda
    - Crne čarape
    - Sve lige sem Premijerke i Bundeslige

17. ово срање има више џепова него реиков комбинезон
    у фарке мож да потрпаш, ал кад оћеш да извадиш нешто, мора их испразниш начисто и после да натрпаш поново

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.